Για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος δήλωσε ότι «η συζήτηση για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε ήδη ανοίξει και να είχε κλείσει». Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και έθεσε ανοιχτά το θέμα, ότι στις εκλογές το κόμμα πρέπει να πολεμήσει με νέα ηγεσία «οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν πριν από τις βουλευτικές», ενώ σχολίασε ότι πλέον έχει χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και του κόσμου αλλά και με τους ξένους.

Για αυτό και μόνο σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί».

Ο υπουργός σχολίασε επίσης τη διακυβέρνηση της χώρας από το κόμμα του, τονίζοντας ότι οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδα, σε «φτώχεια, πρωτοφανή ύφεση, εθνική ταπείνωση και διάλυση του κρατικού μηχανισμού».

Όπως είπε, αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο ηγέτης της παράταξης, ωστόσο τόνισε ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. «Ήμασταν ιδεολογικά γυμνοί και πολιτικά απροετοίμαστοι», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook