Ο Πλατανιάς Χανίων παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς επικράτησε εύκολα με 2-0 του Φωκικού.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά παρέμεινε αήττητη από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Football League, αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της μέχρι τώρα και ότι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο συνήθης ύποπτος Μιρτσέτα με πέναλτι στο 24’ άνοιξε το σκορ και ο Ναζλίδης στο 80’ διπλασίασε τα τέρματα για την χανιώτικη ομάδα, ενώ οι παίκτες του Καβακά είχαν τις ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα.

Ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας του Φωκικού, Χάχαλης… κρατούσε το «0» για την εστία του με εξερετικές επεμβάσεις.

Ωστόσο δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ για την χανιώτικη ομάδα όταν στο 24΄ ο Μαραγκουδάκης κέρδισε το πέναλτι από τον Χάχαλη και ο Μιρτσέτα εκτέλεσε εύστοχα για να κάνει το 1-0.

Μόλις στο 61’ ο Φωκικός είχε την πρώτη του ευκαιρία, όταν ο Στόικος με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την η μπάλα ψηλά άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Λαζαρίδης.

Η υπεροχή του Πλατανιά έφερε άλλο ένα γκολ στο 80’ με τον Ναζλίδη, που με ένα άπιαστο σουτ από τα 25 μέτρα διαμόρφωσε και το τελικό 2-0

Πλέον η προσοχή όλων στον Πλατανιά είναι στην εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Πλατανιάς:
Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Θεοδωρέλης, Πότσι (92\’ Μανουσάκης), Μιρτσέτα (71\’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (86\’ Τσεσμελής), Δράμι.

Φωκικός: Χάχαλης, Χαλούλος, Δημητρίου, Δημήτρης, Σιάκκας, Κωστόπουλος, Δήμας (32\’ Νικόλτσης), Στόικος, Σκαρίμπας (66\’ Μπουλουλής), Καλλέργης (77\’ Φαρμάκης), Φροξυλιάς.

Γιώργος Μαυράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook