Ο Α.Ο. Χανιά επικράτησε με 3-1 του Ηλυσιακού στα Περιβόλια, για τη 2η αγωνιστική της football league 2.

Ένα γκολ για τον ΑΟΧ πέτυχε ο Ανωγειανάκης στο 56’ και δύο ο Αργυρίου στο 59’ και 68’, ενώ για τον Ηλυσιακό σκόραρε ο Μπούμπα.

Η παίκτες του Γιάννη Πετράκη στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή και τουλάχιστον 3 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τον Αργυρίου.

Ο Ηλυσιακός σε έναν παθητικό ρόλο πάτησε ελάχιστε φορές στην περιοχή του Καλογεράκη.

Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο σουτ να το είχε ο Ηλυσιακός όμως ο ΑΟΧ πιο ήρεμος στο τελείωμα άνοιξε το σκορ με τον Ανωγειανάκη, που μετά από πάσα του Μπακάκη βρέθηκε μπροστά στον Μουκέα, που με εξερετικό πλασέ πραγματοποίησε το 1-0 στο 56’.

Μετά το επίτευγμα του πρώτου γκολ όλα ήταν ποιο εύκολα για τους παίκτες του Πετράκη που ήταν σαν να έβγαλαν… φτερά στα πόδια και στο 59\’, ο Αργυρίου με μία κούρσα πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και με άλλον ένα να τον πιέζει δοκίμασε ένα εξαιρετικό συρτό σουτ και έστειλε τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Μουκέα, για το 2-0.

Ο νεαρός παίκτης μπορεί να έχασε 2 τετ α τετ, για να ανοίξει αυτός το σκορ, στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο είχε πιο καθαρό μυαλό και διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ στο 68\’, όταν ο Βαν Ντερ Χουφτ με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε τον Αργυρίου και αυτός μπροστά σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Ο Ηλυσιακός πέτυχε το γκολ της τιμής στο 94\’ με τον Μπούμπα, που μετά από ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Γιουβανέλλης, κέρδισε τους αμυντικούς του ΑΟΧ και με κεφαλιά πραγματοποίησε του 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πετράκη, αφού γύρω στα 1.000 άτομα δημιούργησαν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο τον Περιβολιών.

Α.Ο.Χανιά (Γ.Πετράκης): Καλογεράκης, Τζανάκης (58\’ Βαν Ντερ Χουφτ), Μποχώνης, Κορδονούρης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Πλουσής, Ανωγειανάκης, Αργυρίου (Μπρατσιάνι), Καμπλιώνης (78\’ Βεστάκης), Μπακάκης.

Ηλυσιακός (Θ.Κουρκούνας): Μουκέας, Τσακιράκης, Γιουβανέλλης, Γαλάνης (65\’ Νταφόπουλος), Αμανατίδης, Βατίστας, Ξένος, Μπούμπας, Φωστέρης, Κωνσταντίνου (85\’ Ρίζος), Παππάς (73\’ Ντεκίδης).

Γιώργος Μαυράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook