Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το τέλος για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουν ένα βαθμό «χρυσάφι» μέσα στις Αρχάνες ο Γιούχτας έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του ΑΟΑΝ.

Το συγκρότημα του Μ. Πίτσου προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς στο 5΄ ο Καρβελάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν από πολύ νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη τους καθώς στο 12΄ ο Γενιτσαρίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Γιούχτας θα είχε ένα εύκολο απόγευμα ο ΑΟΑΝ μείωσε στο 40΄ με τον Χατζαϊ σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, όμως ο Γιούχτας κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για γκολ που τους ακυρώθηκε στο 67΄ ως φάουλ στερώντας τους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Ιερωνυμάκης, Μαραγκουδάκης, Χαλκιαδάκης, Φερεντίνος, Γενιτσαρίδης, Γιακουμάκης Μ. Καρβελάς, Βιτώρος, Κασσωτάκης.

ΑΟΑΝ (Νίκος Τσώτσος): Φιορέντης, Δέλλιος, Γκερδούκι, Φαγάς, Πηγιάκης, Καουκάκης (25’ Χατζιάι), Δετοράκης, Σταυρακάκης, Γκέκας, Μιντιούρης, Δήμας (25’ Καρνιάτης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook