Σε εξέλιξη βρίσκεται το 2ο Φεστιβάλ «ελεύθερων καλλιτεχνών» που πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Πολύ τεχνείο, από την Πέμπτη 1 μέχρι και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα «ελεύθεροι καλλιτέχνες» είναι μια παρέα καλλιτεχνών που πιστεύουν ότι αν και ζούμε σε «φτωχούς» καιρούς η τέχνη είναι πιο πλούσια από ποτέ και διοργανώνει εκδηλώσεις, μέρος των χρημάτων διατίθενται σε άπορες οικογένειες.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη επαφή με τον κοινό στη Χαλέπα, μέλη του φεστιβάλ, καλούν τον κόσμο των Χανίων να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτής της ομάδας για την διοργάνωση του 2ου φεστιβάλ της, όπου μέρος των εσόδων θα δοθεί, όπως και στο προηγούμενο,ι σε άπορες οικογένειες.

Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας, έκθεση χρηστικών και εικαστικών αντικειμένων από χαλκό, σίδηρο, πηλό, ξύλο, πέτρα, ορείχαλκο, ύφασμα, γυαλί καθώς κι άλλες ενδιαφέρουσες κατασκευές από ερασιτέχνες Χανιώτες δημιουργούς ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μουσικές εκδηλώσεις.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 23:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ομάδα «ελεύθεροι καλλιτέχνες» αποτελείται από: Γιαννούλης Στέλιος, Γιαντζή Ελίνα, Γκόγκουρας, Γιώργος, Κορν Ιρίνα, Κυπριώτης Μίλτος, Μαζωνάκης Σταύρος, Μαζωνάκης Γιώργος, Μαρινάκη Χριστίνα, Μπαράκου Εύη, Μυλωνά Μελίνα, Ξηράκη Δήμητρα, Παπαδοπούλου Ανδρονίκη, Πάτερ Γαβριήλ, Πεντιφράγκα Ιωάννα, Πρωτοπαπαδάκη Νατάσσα, Σαββοπούλου Τούλα, Στρατηγάκη Μαρία, Ταμπάτσικος ‘Αρης, Ελεάννα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook