Τελευταία ενημέρωση 18.45

Σήμερα το μεσημέρι και κάτω από άκρα μυστικότητα οδηγήθηκε τελικά στον ανακριτή ο 47χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Ρέθυμνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αστυνομία δεν άφησε κανένα “ίχνος” σχετικά με την μεταφορά του στον ανακριτή για την απολογία του όπου και ζήτησε νέα 24ωρη προθεσμία.

Οι Αστυνομικές αρχές κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό το μέρος που κρατείται ο 47χρονος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρεται σε διαφορετικά σημεία, έξω από το Ρέθυμνο,  υπό το φόβο “λιντσαρίσματος”  από τις οικογένειες των παιδιών που έπεσαν θύματα των ορέξεων του 47χρονου.

 

                                  

 

 

Τέσσερις περίπου ημέρες μετά την αποκάλυψη της δράσης του Νίκου Σειραγάκη, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν το Σάββατο το βράδυ στη δημοσιότητα, μαζί με φωτογραφίες, ύστερα από εισαγγελική εντολή, η κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει παγωμένη.

Από την πρώτη στιγμή που η είδηση βγήκε στην επιφάνεια, δεκάδες είναι τα μηνύματα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) μεταξύ αυτών που τον γνώριζαν, στα οποία εκφράζουν την έκπληξή τους, αλλά και τον αποτροπιασμό τους για τη δράση του εκπαιδευτικού.

Δεκάδες ήταν τα μηνύματα, μέχρι το πρωί της Κυριακής όπου και απενεργοποιήθηκε, η σελίδα του στο Facebook, την οποία μάλιστα χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με την αστυνομία, για να συνομιλεί με πολλούς από τους ανήλικους.

Οι συνάδελφοι του 47χρονου από το χώρο του αθλητισμού και από το δημοτικό σχολείο όπου δίδασκε εκφράζουν ανοιχτά την οργή τους για τις αρρωστημένες πράξεις του, ζητώντας ταυτόχρονα την παραδειγματική τιμωρία του.

Εν τω μεταξύ σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφτηκε σε βάρος του 47χρονου, ο οποίος όπως είναι ήδη γνωστό στο πανελλήνιο, το βράδυ της Πέμπτης, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονα αγόρια στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του. Μέχρι τώρα έχουν καταθέσει στις αρχές 13 ανήλικα παιδιά, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί δραματικά τις επόμενες ημέρες που θα ξετυλίγεται το κουβάρι της διεστραμμένης συμπεριφοράς του 47χρονου.

Μάλιστα ένας από τους 13 ανήλικους που κατέθεσε σε βάρος του Ρεθεμνιώτη παιδεραστή, ανέφερε ότι ο 47χρονος ασελγούσε σε βάρος του ενός από τα δύο του παιδιά, γεγονός που ο ίδιος διαψεύδει.

Προκλητική η στάση του 47χρονου

Ο 47χρονος, πέραν της παραδοχής της συμπεριφοράς του, δήλωσε ότι όσα έκανε έγιναν με τη συναίνεση των ανηλίκων υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις του δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά εντάσσονται σε μια φιλοσοφία “μύησης” που στόχο έχει να δοκιμαστούν τα παιδιά σε κάθε είδους υπέρβαση, ακόμη και στα γενετήσια ένστικτά τους, προκειμένου να εξελιχθούν σε “πρωταθλητές”.

Η διαδικασία της “σεξουαλικής” μύησης

Πληροφορίες από τις καταθέσεις των ανήλικων παιδιών στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναφέρουν ότι ο 47χρονος ακολουθούσε μια διαδικασία “μύησης” όπως την ονόμαζε, με την οποία τα παιδιά θα κατάφερναν να αποκτήσουν ψυχική δύναμη.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο 47χρονος, υπέβαλε τα παιδιά σε κάποιου είδους διαδικασίες, οι οποίες όπως αποδείχτηκε, κατέληγαν σε ασελγείς πράξεις.

Οι τοποθεσίες δε, που ο παιδεραστής οδηγούσε τα θύματά του, είναι εξίσου ανατριχιαστικές. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τους οδηγούσε σε νεκροταφεία, εξωκκλήσια και σπηλιές και τους υποχρέωνε σε “πράξεις” τις οποίες ακόμα και οι αστυνομικοί δυσκολεύονται να περιγράψουν.

“Πλούσιο” υλικό στα χέρια της Αστυνομίας

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δε μπόρεσαν να δουν καλά-καλά το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αφού οι σκηνές κυριολεκτικά τους σόκαραν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακοί δίσκοι και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει ισχυρό σόκ στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς ο άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από το ότι ήταν δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ήταν και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου.

Ψυχολογική υποστήριξη στους γονείς των παιδιών

Εν τω μεταξύ όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφτηκε η υπόθεση, υποστηρίζονται ψυχολογικά από εξειδικευμένα άτομα.

Η επόμενη μέρα για το Ρέθυμνο σίγουρα είναι πια διαφορετική ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις των οικογενειών, τα παιδιά των οποίων έπεσαν θύματα των ορέξεων του 47χρονου παιδεραστή,.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook