Βραδιά ανατροπών ήταν η χθεσινή για τους διαγωνιζόμενους στο "Dancing On Ice", αφού η Shaya και η Πάμελα, δύο από τα φαβορί, πέρασαν από τη διαδικασία του skate off. Η ψηφοφορία του κοινού της κατέταξε στις δύο τελευταίες θέσεις και έτσι οι κριτές έπρεπε να πάρουν την απόφαση για το ποιος θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσαν την ψήφο τους στην Shaya, οπότε, η Πάμελα ολοκλήρωσε τη σύντομη πορεία της στον πάγο.

Νωρίτερα, η βαθμολογία των κριτών είχε τοποθετήσει την Πάμελα στη δεύτερη θέση του πίνακα, ενώ η Shaya βρισκόταν πολύ χαμηλά, λίγο πριν το τέλος. Στο τέλος όμως, φαίνεται πως ψήφισαν περισσότερο συναισθηματικά.
Η Πάμελα άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος του show με το FAME. Οι κριτές την επιβραβεύουν με 12,5!


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Αλεξέι μας πηγαίνουν στο "Moulin Rouge" και με την εκπληκτική τους χορογραφία αποσπούν 14 βαθμούς!


Ο Κώστας Φραγκολιάς χορεύει το τραγούδι που έδωσε τη νίκη στον Αργύρη Αγγέλου στον τελικό του Dancing With The Stars. Το αποτέλεσμα της βαθμολογίας επιβραβεύει αυτή την επιλογή, 12 βαθμοί.


Η Shaya χορεύει "The Fantom of the Opera", αλλά δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει παραπάνω από 11,5 βαθμούς από τους κριτές.


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χορεύει στον πάγο "Rock around the clock" και πέφτει θεαματικά! Οι κριτές του δίνουν, ωστόσο, 12 βαθμούς.


Στον πάγο η Ιωάννα Πηλιχού, τρακαρισμένη ακόμα από το ατύχημα της προηγούμενης εβδομάδας συγκεντρώνει μόνο 11,5 βαθμούς.


Η Χριστίνα Παππά χορεύει "Mama mia" και παίρνει το μεγαλύτερο βαθμό μέχρι σήμερα, 12. Η έκπληξη έρχεται αμέσως μετά, όταν η Έλενα Παπαρίζου την αγκαλιάζει και της ζητάει συγνώμη για την παρεξήγηση της προηγούμενης εβδομάδας.


Ο James Bond - Γιώργος Χειμωνέτος είναι άτυχος... Πέφτει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χορογραφίας και βλέπουμε το πρώτο αίμα στον πάγο!. Η βαθμολογία του, μόλις 11.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κλείνει τον χορό με "Τιτανικό" που της χάρισε 12 βαθμούς!


(zappit)