Ο Τόνι Μαυρίδης φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω, πλέον, όσα τον πλήγωσαν στο πρόσφατο παρελθόν, έχοντας καταφέρει να μετατρέψει σε καλλιτεχνική δημιουργία  την έντονη συναισθηματική φόρτιση που βίωσε μετά το τέλος της σχέσης του με τη γυναίκα της ζωής του. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Ο Τόνι Μαυρίδης, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Υupi, έχει ήδη ετοιμάσει 5 τραγούδια για τον καινούριο δίσκο της Πέγκυ Ζήνα, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα- το πρώτο μάλιστα ακούστηκε χτες για πρώτη φορά κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Επίσης, στον νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου, με τίτλο «Η δύναμη του έρωτα», ο οποίος κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, συμμετέχει με δύο δικά του τραγούδια. Μάλιστα, φαίνεται πως οι δύο άνδρες είναι σίγουρο ότι θα συνεργαστούν και στο επόμενο δισκογραφικό βήμα του γνωστού τραγουδιστή, που υπολογίζεται για τον ερχόμενο Απρίλιο.

Ακόμη, ο Τόνι Μαυρίδης τις επόμενες μέρες μπαίνει στο στούντιο για την προετοιμασία των νέων τραγουδιών του Λούκα Γιώρκα, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.