Robert Pattinson: Ένα teen idol

Γεννημένος το 1986 στο Λονδίνο και με ευλογημένα γονίδια ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο στα 12 του χρόνια.’Εχει παίξει σε μικρές παραγωγές αλλά και σε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Curse of the Rings» και «Harry Potter». Βέβαια το μεγάλο μπαμ έγινε με το «Twilight Saga». Ο ρομαντικός ρόλος του τον καθιέρωσε ως teen idol στα νεαρά κορίτσια.

Γιατί αρέσει: Είναι «ο ωραίος της παρέας» με τα όμορφα χαρακτηριστικά και καλογυμνασμένο σώμα. Όταν βρίσκεται μέσα στο χώρο τον χαζεύουν και περιμένουν μια του κίνηση ώστε να ξεκινήσει η υστερία. Στις προσωπικές του σχέσεις, συνήθως κερδίζει την καρδιά του «μυαλού» της παρέας.

 Bradley Cooper: Ο άντρας Αμερικάνικό Όνειρο

\"\"

Συστήθηκε στο γυναικείο πληθυσμό με ένα πέρασμά του από το «Sex and the City» το 1999, και όπως γίνεται πολλές φορές στο Χόλυγουντ, αμέσως μετά ήρθαν και οι προτάσεις από τα μεγάλα κινηματοργραφικά στούντιο.Πετυχημένες, ανάλαφρες κωμωδίες όπως το «Wedding Crashers» και «The Hangover» τον έφεραν ψηλά στη λίστα με τους πιο ταλαντούχους και σέξι νέους ηθοποιούς του Hollywood. Φέτος, έφυγε από τα βραβεία Man of the Year του περιοδικού GQ με το βραβείο του «International Man».

Γιατί αρέσει: Είναι ο τύπος του άνδρα που το παρουσιαστικό του εμπνέει εμπιστοσύνη σε μια γυναίκα. Ο Bradley, ακόμα στα φεγγάρια με το με αξύριστο look του, προσέχει να είναι πάντα στην τρίχα, παίζοντας έτσι μέσα μυαλό μας το παιχνίδι της σταθερότητας…

 Ryan Gosling : Το νέο sexy icon

\"\"

O 31χρονος Καναδός ηθοποιός που πολλοί άνθρωποι τον θεωρούν και ως διάδοχο του Robert de Niro ήρθε για να μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου.

‘Εγινε ευρέως γνωστός μέσα από την ταινία «Crazy, Stupid,Love» και πρόσφατα το «Drive» και το “Ides Of March”. Του έχουμε ξαναπλέξει το εγκώμιο!

Γιατί αρέσει: Χωρίς να έχει τις τέλειες αναλογίες, είναι ήδη ένας από τους πιο sexy άντρες της showbiz. Η γοητεία του -λένε- βασίζεται στο ρομαντικό και γλυκό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις γυναίκες. Είναι ο άνδρας που ζει για τον έρωτα ,είναι προστατευτικός με τις γυναίκες και όταν ερωτεύεται θέλει να το ζήσει σαν παραμύθι.
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζεται ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Μια στιγμή, τον τυλίγουμε και σας τον στέλνουμε στην πόρτα σας!

 Orlando Bloom: Ο Μποέμ

\"\"

Για πολλές γυναίκες ο Orlando Bloom είναι o νέος Johnny Depp. Πέρα από τις επιλογές ταινιών της ίδια κατηγορίας όπως «Pirates of Carribean» και οι δύο έχουν παιδιά με τις πιο όμορφες κυρίες της showbiz.

Γιατί αρέσει:Eίναι ο μποέμ τύπος με το ελαφρώς, μακρύ και ανέμελο μαλλί και αυτό το επιμελώς ατημέλητο στυλ το οποίο έχει το σταθερό κοινό του. Το look του επαναστάτη άλλωστε δίνει την εντύπωση ότι η ζωή δεν πρόκειται ποτέ να είναι ποτέ βαρετή με τον Orlando στο πλάι σου. Του αρέσει η σταθερότητα της σχέσης, αλλά από την άλλη, θέλει να κρατήσει και κάτι από την εργένικη ζωή, όπως τους κολλητούς του και την ελευθερία κινήσεων.

 Shia LaBeouf: Ο πιο ψαγμένος γόης

\"\"

Γέννημα θρέμμα του L.A από γονείς χίπυ όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος. Ο 25χρονος ηθοποιός ξεχώρισε μέσα από την ταινία «Transformers» και είχε την τύχη να συμπροταγωνιστεί με το sex symbol Megan Fox. Καλό για αρχή.

Γιατί αρέσει: Επειδή την ψάχνει με τα πάντα!Από την γραμματοσειρά του τατουάζ μέχρι τη μπουτονιέρα. Για πρώτο ραντεβού θα κλείσει τραπέζει στο πιο ψαγμένο εστιατόριο και θα παραγγείλει ο ίδιος και για τους δυο.Εντυπωσιάζει τις γυναίκες με τις συζητήσεις που πιάνει και τους καίει γλυκά τον εγκέφαλο.

(jenny.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook