Τις εξανάγκαζε να εκδίδονται έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο λόγος για ένα 62χρονο ιδιοκτήτη καφέ μπάρ στα Χανιά που συνελήφθη χθες το βράδυ στη Σούδα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων,  για μαστροπεία.

Συγκεκριμένα κι έπειτα από πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε σχετικός έλεγχος όπου διαπιστώθηκε πως ο 62χρονος εξανάγκαζε δυο γυναίκες  μία 26χρονη Ρουμάνα  και μία 25χρονη Γεωργιανή που εργάζονταν στο κυφέ  μπάρ  εργαζόμενες στο κατάστημα «καφέ – μπαρ», να εκδίδονται επί πληρωμή με πελάτες του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, μόλις ο 62χρονος εισέπραττε από τον πελάτη το προκαθορισμένο χρηματικό ποσό, τον οδηγούσε σε διπλανό σπίτι  συνοδεία μίας εκ των δύο αλλοδαπών για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται πως στο σπίτι ο 62χρονος είχε διαμορφώσει  4 δωμάτια με κρεβάτι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών, που διώκονται σε βαθμό πταίσματος, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Δημόσιο Κατήγορο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook