Στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα , στην παρουσία του Αναστόπουλου αλλά και του κόσμου που τους ανεβάζει την ψυχολογία απέδωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς την πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League.

Το Σέρβικο «μηχανάκι» στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα , για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ αλλά και για το «βαρύ» πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζ. Κάλαϊτζιτς στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 :

Για το ματς με τον Αστέρα: «Δεν ήτανε εύκολο το παιχνίδι έτσι φαίνεται μετά το 3-0. Και στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα 20λεπτά και μετά έπεσε λίγο ο ρυθμός και μετά τις δύο ήττες είχαμε λίγο άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις βάλαμε το γκολ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και καταφέραμε να επιστρέψουμε στον καλό δρόμο\”.

Για το που αποδίδει ο ίδιος την πολύ καλή παρουσία που έχει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Κάθε μέρα οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν για να βελτιωθούν. Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα και μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα , και ο προπονητής μας δίνει ψυχολογία. Ξέρουμε ότι έχουμε προβλήματα με τα λεφτά αλλά μόλις μπούμε στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάμε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και ο κόσμος όμως όταν παίζουμε εντός έδρας μας δίνει μεγάλη βοήθεια».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League: «Για μια ομάδα που ανέβηκε από την Β΄ Εθνική πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από την όλη ταλαιπωρία που τράβηξε το καλοκαίρι: «Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε. Ήτανε μια δύσκολη εποχή για εμάς γιατί από τις παραλίες μπήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε πλέϊ οφ και στη συνέχεια κάναμε προετοιμασία την ίδια ώρα που οι άλλες ομάδες δίνανε φιλικά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πολλοί δεν πιστέψανε σε εμάς όμως εμείς είμαστε επαγγελματίες και πιστεύουμε στην δουλειά μας και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ τα τελευταία δύο χρόνια και την επιλογή του να έρθει στην κρητική ομάδα: «Βρίσκομαι εδώ δύο χρόνια και όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο θεωρώ την παρουσία μου στον ΟΦΗ την καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου . Είναι μεγάλη χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Κάθε ματς δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίσει η ομάδα».

Για το «βαρύ» πρόγραμμα που ακολουθεί μέσα στον Δεκέμβριο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με την Δόξα Δράμας: «Νομίζω έχουμε ρόστερ που μπορούμε να κάνουμε ροτεϊσιον και να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες βασικοί, Κάθε παιχνίδι πάμε να κερδίσουμε και όλοι λένε ότι το ματς με την Δόξα είναι εύκολο αλλά δεν είναι έτσι γιατί σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνεις το 100% των δυνάμεων σου. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα και θέλει συγκέντρωση και προσοχή για να τα κερδίσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook