Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O Ολίσε στο ματς με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει άμεσα την ποινή της μίας αγωνιστικής στο προσεχές παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, από το οποίο θα λείψει και ο Μάριο Χίμπλιγκερ που και αυτός έχει συμπληρώσει τέσσερεις κίτρινες κάρτες από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Δραμινούς.

Παράλληλα μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας θα κριθεί το αν ο Νίκος Καραγεωργίου θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Σέρχιο Λεάλ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Στον αντίποδα αυτών των προβλημάτων υπάρχει και μία επιστροφή για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας καθώς ο Σαρρής που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ.

Η προετοιμασία για το ματς με την Δόξα Δράμας θα ξεκινήσει από την Τρίτη το πρωί (11.30 π.μ) καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου είχε δώσει ρεπό την Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook