Τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΟΦΗ, τον Ευγένιο Γκέραρντ ρέκορντμαν παραμονής στον πάγκο ομάδας στην Ελλάδα, θα τιμήσει την ερχόμενη Δευτέρα 12/12 ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Ο «μίστερ» θα είναι ένας από τους ανθρώπους του αθλητισμού οι οποίοι θα τιμηθούν στο περιθώριο της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών για το 2011. Πέραν του Ευγένιου Γκέραρντ, τιμητικές διακρίσεις από τον ΠΣΑΤ θα δοθούν στον γιατρό Παναγιώτη Τσαρούχα για τις μεγάλες υπηρεσίες του στα αθλούμενα νιάτα της χώρας μας και την πολύτιμη συμμετοχή του σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Επίσης στον Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τη Σοφία Ρήγα, Έλληνα νικητή και Ελληνίδα νικήτρια του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 χρόνων από την ίδρυσή του, για την προσφορά του στον αθλητισμό, την κοινωνία και τα νιάτα της χώρας μας, στον Αριστείδη Καμάρα για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας για την προσφορά της στη διάδοση και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε μεγάλη κλίμακα στη Βόρεια Ελλάδα και τέλος, στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας ΑΠΟΕΛ FC και τον προπονητή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε αναγνώριση της εκπληκτικής πορείας της ομάδας στη φετινή διοργάνωση του Champions League και την πανηγυρική πρόκρισή της στην επόμενη φάση, γεγονός πρωτόγνωρο για το ποδόσφαιρο της Κύπρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook