Ο Ελβετός κωμικός Πασκάλ Μπονγκάρ έβγαλε τα ρούχα του και έβαλε φωτιά στη βενζίνη που είχε ρίξει γύρω του χθες το πρωί μπροστά από το Χρηματιστήριο του Παρισιού, φωνάζοντας \”Σταματήστε τη Νέα Υόρκη, σταματήστε το Σίτι, σταματήστε το Παρίσι, σταματήστε τα Χρηματιστήρια!\”, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ένας πυροσβέστης έσβησε γρήγορα τη φωτιά στα σκαλιά του \”Παλέ Μπρονιάρ\”, του μεγάρου στο οποίο στεγάζεται το Χρηματιστήριο του Παρισιού, με τη βοήθεια πυροσβεστήρα, προτού ο πενηντάρης ηθοποιός φορέσει ξανά τα ρούχα του ενώπιον περίπου 10 περαστικών αυτόπτων μαρτύρων που είχαν συγκεντρωθεί από περιέργεια για να δουν τι συνέβη.

\"http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=584282&v=0&q=80&w=300&h=225\"\”Δίνω το παράδειγμα για τους Ισπανούς και τους Γάλλους Αγανακτισμένους, όπως εκείνος ο νεαρός Τυνήσιος που αυτοπυρπολήθηκε και ξεκίνησε την Αραβική \’Ανοιξη: Θέλω την πτώση του διεθνούς τραπεζικού συστήματος\”, εξήγησε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπονγκάρ. Ο ηθοποιός, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα στο πόδι, συνελήφθη. Όπως διαβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο και την αστυνομία επρόκειτο μόνον για μια παράσταση κι όχι για μια πραγματική απόπειρα να αυτοπυρποληθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook