Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο ΟΦΗ ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί την Τετάρτη (7μ.μ) στο Καυτατζόγλειο με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Super League.

Στην κρητική ομάδα παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το παιχνίδι και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα ανεβάσει τον ΟΦΗ στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Αναστόπουλος για το ματς με την Δόξα Δράμας προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα προκειμένου να φρεσκάρει και την ενδεκάδα της ομάδας του καθώς την Κυριακή ακολουθεί ακόμη ένα πιο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να ξεκουραστεί είναι ο Μπουλούτ που ούτως η άλλως ακολούθησε και θεραπεία στη σημερινή προπόνηση λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο δικέφαλο που αποκόμισε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΟΦΗ αναμένεται να πάρει ο Βάντο που έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στο παιχνίδι του Σαββάτου όπου πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα.

Πολύ πιθανή είναι η ξεκούραση ακόμη ενός παίκτη που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος μέχρι τώρα στον ΟΦΗ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάλαϊτζιτς με τον Ζόρντι Λόπεθ η τον Μποντόρ να είναι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Καμπάνταης που έχει προσβληθεί από ίωση αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τους Δραμινούς.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Δόξα Δράμας με μια προπόνηση που θα κάνει την Τρίτη στις 4.30 το απόγευμα μετά το τέλος της οποίας ο Ν. Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει στις 9.20 το βράδυ με απευθείας πτήση για την Θεσσαλονίκη.

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές Ρόβα και Χατζηνικολάου

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν την Δευτέρα οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς εκδικάστηκαν οι προσφυγές που έχουν καταθέσει κατά της κρητικής ΠΑΕ οι Βασίλης Ρόβας και Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ διεκδικεί στην προσφυγή του ένα ποσό της τάξεως των 250.000 ευρώ , ενώ ο πρώην τεχνικός της κρητικής ομάδας ένα ποσό γύρω στις 70.000 ευρώ. Η απόφαση και για τις δύο προσφυγές αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Σήμερα ήταν να εκδικαστούν για την ΠΑΕ ΟΦΗ άλλες δύο προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας του Μπερτίν και του Ρούσεφ όμως ο κ. Μανταδάκης που εκπροσώπησε την κρητική ΠΑΕ ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης για την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook