Ένα μοναδικό «ταξίδι στην Κρήτη» πρόκειται να παρουσιαστεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Δήμο Φαιστού.

Στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας Ημέρας, οι εκδόσεις Ίτανος, η λογοθεραπεύτρια και συγγραφέας Μαρία Ρουσοχατζάκης, ο Δήμος Φαιστού και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοιρών παρουσιάζουν ένα ταξίδι παιχνιδιού και επιμόρφωσης στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού.

«Το ταξίδι στην Κρήτη» είναι το νέο παιδικό βιβλίο της λογοθεραπεύτριας και συγγραφέως Μαρίας Ρουσοχατζάκη, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στις 11 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο Δήμου Φαιστού, στις Μοίρες.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει διαδραστικό και θεατρικό παιχνίδι της συγγραφέως με τους μικρούς φίλους και αναγνώστες, ενώ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Μετά το θεατρικό και διαδραστικό παιχνίδι, η Σχολή Εν χορώ και Κινήση, πρόκειται να παρουσιάσει ένα χορευτικό πρόγραμμα με χορούς της Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook