Η Πάμελα, που από την Κυριακή αποτελεί παρελθόν από το «Dancing On Ice», δε διστάζει να κρύψει τη δυσαρέσκειά της, ενώ δηλώνει «στενοχωρημένη» για το αποτέλεσμα. 

Μιλώντας, μετά το τέλος του πέμπτου live του show, στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», η τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τους γονείς της να ξεσπούν ενάντια της κριτικής επιτροπής του show, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι γονείς μου είναι πολύ χαμηλών τόνων και κύριοι. Δεν ξέρω ποιος φώναξε, δεν ήμουν εκεί. Οι γονείς μου, πάντως, ήταν στο πλάι, με περίμεναν και με αγκάλιαζαν. Μην τα μπερδεύετε…. Αλλά οι γονείς μου λίγο στενοχωρήθηκαν. Κάποιος φώναζε όντως, αλλά δεν ήταν δικός μου άνθρωπος. Δεν ήταν οι γονείς μου, εντάξει;…», είπε και συνέχισε: «Το θέμα είναι ότι εγώ έφυγα από το παιχνίδι…. Ειδικά στην Ελλάδα, η τηλεόραση δεν είναι δίκαιος διαγωνισμός. Ο καλύτερος είναι λίγο \”ξεπεταμένος\”».

Επίσης, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού Ant1», δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένη, ενώ είπε ότι δεν έπρεπε να φτάσει στη διαδικασία του «skate off», καθώς στη χορογραφία της ήταν καλύτερη από τους άλλους συμμετέχοντες.

Μεταξύ άλλων, η πρώην διαγωνιζόμενη του «Dancing On Ice» δήλωσε ότι οι δυσκολίες της χορογραφίας της, ήταν κάτι το οποίο πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές, ενώ κατά την άποψή της ένας από τους λόγους που αποχώρησε, δεν ήταν το γεγονός ότι δεν χόρεψε καλά, αλλά το ότι δεν «πουλάει» στην τηλεόραση.

Δείτε ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει η Πάμελα στο zappit, λίγο μετά το τέλος του Dancing On Ice της Κυριακής:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook