Έναν χρόνο έχει σχέση η sexy Βρετανίδα Kelly Brook, μοντέλο εσωρούχων και τηλεπαρουσιάστρια, με τον πρώην παίκτη του ράγκμπι Thom Evans. Όλοι οι άνδρες της χώρας τον θαυμάζουν και τον ζηλεύουν που έχει καταφέρει να έχει στο πλευρό του αυτήν τη γυναίκα. Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως δεν… καταλαβαίνει πόσο τυχερός είναι ή μάλλον… η μαμά του έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σε εκδήλωση που πήγε μόνος του χθες το βράδυ, ο Thom επιβεβαίωσε ότι δεν παντρεύεται γιατί η μαμά του δεν εγκρίνει: «Η μαμά μου λέει ότι έχω ακόμη χρόνο μπροστά μου μέχρι να αποκατασταθώ και με συμβούλευσε να μην παντρευτώ ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος πρώην αθλητής, που πριν από έναν χρόνο γλύτωσε την παράλυση ύστερα από αγώνα που του τερμάτισε πρόωρα την καριέρα.

Επίσης ο Thom είπε για την 32χρονη sexy σύντροφό του: «Η Kelly είναι έξι χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν με πειράζει που είναι μεγαλύτερη. Δεν είναι κακή ιδέα να βγαίνεις με μεγαλύτερη γυναίκα γιατί η μαμά μου λέει ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες, οπότε έχει νόημα. Οπότε, αντιθέτως με τις φήμες, δεν αρραβωνιαζόμαστε ούτε παντρευόμαστε ακόμη».

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/04/article-0-0F0DD90D00000578-585_468x820.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook