Μήνυμα με αιχμές για τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξέπεμψε ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, λέγοντας πως πρέπει «οι πολίτες να κρίνουν αυστηρά όσους κινούνται με γνώμονα το μικροπολιτικό τους συμφέρον».

Αναλυτικά, ο υπουργός, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2012, είπε: «Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε στους στόχους του προϋπολογισμού, δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, γι\’ αυτό πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κλίμα ενωτικό και συνεννόησης».

Ακόμη, τόνισε πως «πρώτος στόχος είναι η υπογραφή της δανειακής σύμβασης» και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου αυτή την υποχρέωση έχει και γι\’ αυτό πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν αρκεί μόνο η ψήφος όμως, αλλά και η στήριξη όλων μας. Η επιτυχία αυτής της κυβέρνησης είναι ο στόχος μας. Οι πολίτες θα κρίνουν αυστηρά όσους από εμάς αντι γι\’ αυτό κινηθούμε με γνώμονα το μικροπολιτικό μας συμφέρον».

Νωρίτερα, ο πρώην υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης δήλωσε ότι «καλό είναι όσοι έχουν προσωπικές φιλοδοξίες να τις εκφράζουν μέσα σε συνθήκες ενότητας και όχι προσωπικής ιδιοτέλειας».

Να σημειωθεί ότι αιχμές για τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη έχουν αφήσει στην Ολομέλεια της Βουλής και οι υπουργοί Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Παντελής Οικονόμου, καθώς και αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων Μιχάλης Καρχιμάκης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μίμης Ανδρουλάκης, Δημήτρης Παπουτσής κ.ά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook