Στην Ολλανδία θα βρεθεί από την επόμενη Κυριακή (11/12) ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Γιώργος Μουντάκης, ώστε να παρακολουθήσει προπονήσεις του Άγιαξ και της Φέγενορντ και να συναντήσει τον Τζον Σπλίντερ, που θεωρείται από τους πιο αναγνωρισμένους προπονητές τερματοφυλάκων στον κόσμο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ενημερώνει ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Γιώργος Μουντάκης, θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου σε διάστημα μίας εβδομάδας αναμένεται να παρακολουθήσει προπονήσεις του Άγιαξ και της Φέγενορντ, διευρύνοντας έτσι τις γνώσεις του. Η αναχώρησή του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ενώ η επιστροφή του στα Χανιά είναι προγραμματισμένη για τις 18 του μήνα.

Στο περιθώριο της πολυήμερης παραμονής του στην Ολλανδία, εκτός από τις προπονήσεις των ιστορικών ομάδων που θα έχει την τιμή να παρακολουθήσει, ο Μουντάκης, έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Τζον Σπλίντερ, που θεωρείται ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους προπονητές τερματοφυλάκων στον κόσμο αλλά και με τον Χανιώτη τερματοφύλακα της Αλμίρε Σίτι, Κώστα Περιστερίδη».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook