Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος της πόλης του Αγίου Νικολάου στον φερώνυμο ναό, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Νεκταρίου και του ιερού κλήρου της περιοχής, παρουσία των τοποκών αρχών του και πλήθους κόσμου που παρακολούθησε τον όρθρο και τη θεία λειτουργία.

Αμέσως μετά την αρχιερατική θεία λειτουργία ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου και αγιασμός στο μικρό λιμανάκι με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας παρατέθηκε δεξίωση στους εκπροσώπους των Αρχών της πόλης στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου.

Στη δεξίωση παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Βουλευτές του Νομού Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Νίκος Καστρινάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αικατερινάκης Μανόλης, κ. Σγουρός Μιχάλης, κ. Νίκος Αφορδακός, κ. Μιχάλης Μαρής, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας του Δ.Σ. Αγ. Νικολάου κ. Πανίκος Καρατσής εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook