Με σημαντικές απουσίες, αλλά και επιστροφές, θα παραταχθεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) με το Ηράκλειο στο «Μαρτινέγκο» η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Οι ενωσιακοί προπονητές, Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αριστείδη Καζαντζή (Πανακρωτηριακός) και τον Νίκο Σκανδαλάκη (Δόξα Παχιανών), που είναι κλινήρεις, ενώ θα απουσιάζει και ο τραυματίας Γιάννης Φραγκιουδάκης (Κρητικός Αστέρας).

Αντίθετα επιστρέφουν οι Ντεντάκης και Καραταράκης, που λόγω τραυματισμού δεν είχαν αγωνιστεί απέναντι στο Λασίθι, ενώ για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή ο Νικολακάκης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βαϊγκούσης Σπυρίδων (Ιδομενέας), Βιττωράκης Ευτύχιος (Ιδομενέας), Γιουρουκάκης Ιωάννης (Κισσαμικός), Καραταράκης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Κελάκης Στέφανος (Πανακρωτηριακός), Κοκάκης Κωνσταντίνος (Κρητικός Αστήρ), Κοκονάκης Δημήτριος (Πλατανιάς), Μαράκης Αντώνιος (Παλαιόχωρα), Νικολακάκης Ανδρέας (Δόξα Παχιανών), Ντεντάκης Αντώνιος-Ανδρέας (Κισσαμικός), Πατεράκης Γεώργιος (Ιωνία 2000), Πετράκης Ιωάννης (Ηρακλής Νεροκούρου), Τερεζάκης Γεώργιος (Δόξα Παχιανών), Τζαγκαράκης Μιχαήλ (Παλαιόχωρα), Τσίτας Κωνσταντίνος (Άρης Σούδας), Τσιτσιριδάκης Εμμανουήλ (Μινώταυρος), Φραγκιαδάκης Μίνως (Ακρίτας), Χαραλαμπάκης Ιωάννης (Δόξα Παχιανών).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook