Στις προετοιμασίες που πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας, ο οποίος πρόκειται να φωταγωγήσει το Σάββατο, το μεγαλύτερο Φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κρήτης, βρέθηκε η Δήμαρχος Φαιστού. Η κ. Πετρακογιώργη, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Σάββα Καμπουράκη, είχε σειρά συναντήσεων στον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, όπου την υποδέχτηκε ο πρόεδρος κ. Φουστανάκης.

Η Δήμαρχος επόπτευσε τις διαδικασίες των προετοιμασιών που γίνονται για τη μεγάλη εκδήλωση του Σαββάτου και συνομίλησε με τους φορείς, προκειμένου να δρομολογηθεί η μέγιστη δυνατή βοήθεια από το Δήμο. Η κ. Πετρακογιώργη ενημερώθηκε παράλληλα για το Παζάρι που προετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος, το οποίο αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου και εντάσσεται στις γενικότερες προσπάθειες που υλοποιούνται από Συλλόγους, Φορείς και το Δήμο Φαιστού, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δήμαρχος και αντιδήμαρχος δέχτηκαν παράλληλα τα αιτήματα Πολιτιστικού Συλλόγου και πολιτών, προκειμένου να δρομολογηθεί η τεχνική βοήθεια του Δήμου, αλλά και η παροχή κάποιων πρόσθετων φωτιστικών.

Ένας μεγάλος αριθμός από δεντράκια παραδόθηκε επιπρόσθετα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Δεντροφύτευσης» που υλοποιεί ο Δήμος Φαιστού.
«Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των Συλλόγων, Φορέων και Ενεργών Πολιτών του Δήμου μας, που συμβάλουν με τις προσπάθειες τους στο να υλοποιηθούν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, βασιζόμενες στον εθελοντισμό και την προσφορά δεκάδων ανθρώπων» ανέφερε με δηλώσεις της η Δήμαρχος Φαιστού και πρόσθεσε:

«Στο Δήμο μας, με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις από αξιέπαινους ανθρώπους, που ξεπερνούν τους εαυτούς τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ως Δήμος στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες, που εντάσσονται υπό την αιγίδα μας, διότι πραγματικά αξίζουν. Στις προσπάθειες αυτές, ο Δήμος πρόκειται να συμβάλει με πρόσθετες δράσεις, που θα γίνουν στη λογική ενεργοποίησης του εθελοντισμού, ο οποίος υπάρχει έντονα στο Δήμο μας, αλλά και για φιλανθρωπικούς σκοπούς, απαντώντας στις ανάγκες, αλλά και απαιτήσεις των καιρών».

Υπενθυμίζεται, ότι η φωταγώγηση του μεγαλύτερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δέντρο στην Κρήτη, θα γίνει στην πλατεία Παλιού Ρολογιού στην Πόμπια, το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων, τόσο το Σαββατοκύριακο 10 – 11, όσο και το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook