Ένα σημαντικό αγκάθι που βάρυνε την ομάδα στο οικονομικό κομμάτι κατάφερε να διευθετήσει την Τρίτη το απόγευμα η πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ που κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Ανέστη Αγρίτη για την απόσυρση της διαταγής πληρωμής των 82.000 περίπου ευρώ από τα τηλεοπτικά.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για διακανονισμό με τον ιδιώτη που είχε στην κατοχή του δύο επιταγές 40.000 ευρώ που είχε πάρει ο Ανέστης Αγρίτης για χρήματα που του οφείλονται από πέρυσι και τις είχε δώσει στο συγκεκριμένο άνθρωπο για την αγορά ενός οικοπέδου.

Την Τρίτη η ΠΑΕ ΟΦΗ συμφώνησε με το εν λόγω ιδιώτη για την εξόφληση του παραπάνω ποσού σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση έχει οριστεί για τις 30 Ιανουαρίου, η δεύτερη για τις 28 Φεβρουαρίου και η τρίτη προς τα τέλη του Απριλίου.

Το ζήτημα αυτό είναι ξεχωριστό από την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Μυτηλινιός πρώην παίκτης του ΟΦΗ και έχει εκδικαστεί, διεκδικώντας 92.000 ευρώ.

Ανάλογη κίνηση με αυτή του Αγρίτη για χρήματα που του οφείλονται έχει κάνει και ο Κώστας Κιάσσος που διεκδικεί ένα ποσό κοντά στις 60.000 ευρώ μέσω κατάσχεσης από τα τηλεοπτικά αλλά και με τον πρώην Χανιώτη μέσο του ΟΦΗ η κρητική ομάδα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προτείνει την εξόφληση του παραπάνω ποσού μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε τέσσερεις δόσεις των 15.000 ευρώ , και ο Κιάσσος έχει αντιπροτείνει το ποσό αυτό να του δοθεί σε τρεις ισόποσες δόσεις των 20.000 ευρώ.

Η διαφορά είναι μικρή και εκτιμάται ότι ίσως και μέχρι την Τετάρτη να έχει λυθεί και αυτό το ζήτημα έτσι ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μπορέσει ο ΟΦΗ να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π και να τα διαθέσει κυρίως στους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και σε υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και αφορούν δόσεις παλαιότερων προσφυγών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook