Πρόωρα τερματίστηκε η συνεργασία του Δ.Α.ΑΟΧ με τον Βασίλη Ζαντριά, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αποχωρήσει τόσο από την ομάδα όσο και από τα Χανιά.

Ο Ζαντριάς είχε πείσει την περίοδο δοκιμής του το καλοκαίρι τους ανθρώπους του ΑΟΧ, αλλά δεν μπόρεσαν να τον κάνουν άμεσα παίκτη της ομάδας, αφού υπήρχε πρόβλημα με το δελτίο του και είχε τελειώσει η προθεσμία μετεγγραφών.

Έτσι αποφασίστηκε να «μετακομίσει» στη θυγατρική ομάδα, τον Δ.Α.ΑΟΧ, με σκοπό να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Στο σύντομο πέρασμά του από την ομάδα του Δαράτσου πέτυχε 5 γκολ, ενώ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο αποχαιρετιστήριο, όπως αποδείχθηκε, παιχνίδι με τον Ακρίτα την περασμένη Κυριακή (4/12).

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει ώστε να αναζητήσει κάτι καλύτερο στην καριέρα του και όπως ο ίδιος αναφέρει βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Football League και της Football League 2, εξετάζοντας και την περίπτωση του εξωτερικού.

Φεύγοντας από τα Χανιά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΑΟΧ, τον προπονητή του ΔΑΑΟΧ, Δημήτρη Καφούση, για την βοήθεια που του παρείχε, αλλά και την διοίκηση του ΔΑΑΟΧ, ευχόμενος ο Α.Ο. Χανιά να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται και η θυγατρική του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Λευτέρης Αντωνακάκης