Αλλαγή σκυτάλης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Νέος πρόεδρος ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιάννης Μαργαρώνης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτέλεσμα των εκλογών που έγιναν γνωστά τις πρωινές ώρες ο συνδυασμός \”Νέα Πορεία\” με επικεφαλής τον Γιάννη Μαργαρώνη καταλαμβάνει 18 έδρες έναντι 13 του συνδυασμού \”Συνεργασία Προοπτική\” του μέχρι κα σήμερα προέδρου του ΕΒΕΧ κ. Βαγγέλη Σπανουδάκη.

Τα αποτέλεσμα αναλυτικά έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 2.830 άτομα. \’Ακυρα , λευκά 30. \’Εγκυρα 2.800.

Έλαβαν

\”Νέα Πορεία\” – Γιάννης Μαργαρώνης : 1.416 ψήφους (50.6%)

\”Συνεργασία -Προοπτική\”- Ευαγγ. Σπανουδάκης 1.258  ψήφους (44,9%)

\”Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία\” – Νίκος Παπαντωνάκης 126 ψήφους (4,5%).

Απο νωρίς το πρωί συνεδριάζει η εκλογική επιτροπή προκειμένου να εκδόσει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα και την σταυροδοσία των υποψηφίων για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΧ.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο κ. Μαργαρώνης έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας και νέα πορεία για τις τοπικές επιχειρήσεις.

\”Γυρίζουμε σελίδα, πάμε μπροστά σε μια νέα πορεία στο ΕΒΕΧ\” είπε ο κ.Μαργαρώνης, επισημαίνοντας : \” Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας στην πιό δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας για να στηρίξουμε τις τοπικές Χανιώτικες επιχειρήσεις και τα Χανιώτικα προιόντα\”.

Οι εκλογές στο ΕΒΕΧ ανέδειξαν νέα, ισχυρή διοίκηση. Ο συνδυασμός μας  «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ- Προοπτική για όλους» κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την στήριξη της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών του νομού. Ο καθαρός και τίμιος αγώνας μας δικαιώθηκε. Ξεκινάμε όλοι μαζί και βάζουμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας για την επιβίωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία, όλους αυτούς που λειτούργησαν ως ομάδα και πρόταξαν το ανάστημά τους σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και το νομό, δίνοντας μια μάχη που στόχευε στην «αλλαγή σελίδας» στα πράγματα του νομού. Ευχαριστώ επίσης, όλους τους ψηφοφόρους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία -παρά τις αντιξοότητες της άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος- καθώς δυναμώνουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, δυναμώνουν τον συνδυασμό μας που ξεκινάει έναν δύσκολο αγώνα από τον οποίο δεν θα λείπει κανείς.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους!

Αποτελέσματα σταυροδοσίας των εκλογών του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων

ΕΜΠΟΡΙΚΟ

\”ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ\”

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ

ΑΘΗΤΑΚΗΣ

112

ΤΟΠΟΛΙΑΝΑΚΗΣ

108

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

59

\”ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ\”

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΚΑΜΗΛΑΚΗΣ

217

ΦΑΝΔΡΙΔΑΚΗΣ

98

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

86

ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ

\”ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ\”

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ

136

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ

77

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

57

ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑΚΗ

53

ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ

51

ΦΡΑΓΚΕΔΑΚΗΣ

48

\”ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ\”

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΣΟΦΟΥΛΗΣ

69

ΤΖΕΔΑΚΗΣ

61

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

55

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

¨ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ\”

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΧΡ.

146

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ

119

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

109

ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ

86

ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥ

84

ΤΡΑΧΑΛΑΚΗΣ

70

ΔΡΑΚΑΚΑΚΗ

64

ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗ

54

\”ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ\”

ΣΤΑΥΡΟΙ

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ Ι.

98

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜ.

85

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ

83

ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΣ

82

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

75

ΨΑΡΟΜΙΛΗΓΚΟΣ

75

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook