Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (14/2) η συνάντηση των εκπροσώπων των νησιωτικών ομάδων με τον Σπύρο Καλογιάννη για το θέμα των μετακινήσεων.

Σε καλό κλίμα έγινε το ραντεβού του προέδρου της Ένωσης της Football league και Football league 2 με τους εκπροσώπους των περισσότερων νησιώτικων ομάδων της κατηγορίας στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, με θέμα τα οικονομικά προβλήματα και τα έξοδα μετακίνησης.
Συγκεκριμένα στη συνάντηση παραβρέθηκαν παράγοντες από
Ρόδο, ΑΟ Χανιά, Χερσόνησο, ΑΕΛ Καλλονή και Ζάκυνθο, με τον Πλατανιά να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έδωσε το παρών αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέλιος Βαρουξάκης που είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί προσβλήθηκε από ίωση.

Επί της ουσίας αποτέλεσμα δεν υπήρξε ούτε αυτή τη φορά με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ
να παρουσιάζει τη κατάσταση και τις ομάδες να εκφράζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ώστε να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά.

Ο κ.Καλογιάννης τους διαμήνυσε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες εκ μέρους της ένωσης ώστε να βρεθούν οικονομικοί πόροι, προκειμένου να «καλυφθεί» το άνοιγμα που έχει προκύψει και αγγίζει τα 700 χιλιάδες ευρώ. Εάν δεν βρεθούν λύσεις, τότε οι σύλλογοι θα κληθούν να πληρώσουν το ποσό που θα τους αναλογεί. Την επόμενη βδομάδα θα υπάρξουν νεότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook