Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά η προβολή της νέας του ταινίας "Happy Feet 2" και ο ομογενής σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ (Μηλιώτης) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και την ταινία "Happy Feet 3"! Για την ώρα όμως προηγείται η παραγωγή της νέας του ταινίας Mad Max, Fury Road τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου στη Ναμίμπια.

Η πρεμιέρα του "Happy Feet 2" έγινε χθες στη Μελβούρνη παρουσία του δημοφιλή κωμικού ηθοποιού Robin Williams ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία, για την προώθηση της ταινίας.

http://www.smh.com.au/ffximage/2008/03/19/george_milller_narrowweb__300x450,0.jpgΤο "Happy Feet 2" αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας "Happy Feet", του Μίλερ και αυτή τη φορά οι θεατές παρακολουθούν τις περιπέτειες του γιού του πιγκουϊνου Mumble, Erik.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ταινία κινουμένων σχεδίων δανείζει τη φωνή του στους χαρακτήρες Ramon/Lovelace.
Ο Γουίλιαμς, που δηλώνει και στενός φίλος του Μίλερ, πείραξε το κοινό της Μελβούρνης στην πρεμιέρα λέγοντας:"Heeeelo Sydney. Όοοπς είμαι στη Μελβούρνη".

Μίλησε με θερμά λόγια τον "Έλληνα φίλο του Τζορτζ Μίλερ" και το έργο του αλλά και για την Ελλάδα λέγοντας πως μπορεί η ελληνική οικονομία να μην πηγαίνει καλά αλλά η Ελλάδα αξίζει σεβασμού και κάποια πράγματα είναι αναλλοίωτα όπως ο ελληνικός πολιτισμός και όσα του οφείλει η ανθρωπότητα.