Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά η προβολή της νέας του ταινίας \”Happy Feet 2\” και ο ομογενής σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ (Μηλιώτης) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και την ταινία \”Happy Feet 3\”! Για την ώρα όμως προηγείται η παραγωγή της νέας του ταινίας Mad Max, Fury Road τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου στη Ναμίμπια.

Η πρεμιέρα του \”Happy Feet 2\” έγινε χθες στη Μελβούρνη παρουσία του δημοφιλή κωμικού ηθοποιού Robin Williams ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία, για την προώθηση της ταινίας.

\"http://www.smh.com.au/ffximage/2008/03/19/george_milller_narrowweb__300x450,0.jpg\"Το \”Happy Feet 2\” αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας \”Happy Feet\”, του Μίλερ και αυτή τη φορά οι θεατές παρακολουθούν τις περιπέτειες του γιού του πιγκουϊνου Mumble, Erik.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς στην ταινία κινουμένων σχεδίων δανείζει τη φωνή του στους χαρακτήρες Ramon/Lovelace.
Ο Γουίλιαμς, που δηλώνει και στενός φίλος του Μίλερ, πείραξε το κοινό της Μελβούρνης στην πρεμιέρα λέγοντας:\”Heeeelo Sydney. Όοοπς είμαι στη Μελβούρνη\”.

Μίλησε με θερμά λόγια τον \”Έλληνα φίλο του Τζορτζ Μίλερ\” και το έργο του αλλά και για την Ελλάδα λέγοντας πως μπορεί η ελληνική οικονομία να μην πηγαίνει καλά αλλά η Ελλάδα αξίζει σεβασμού και κάποια πράγματα είναι αναλλοίωτα όπως ο ελληνικός πολιτισμός και όσα του οφείλει η ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook