Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον μικρό γιο της η 38χρονη καθηγήτρια θεάτρου στη Νότια Ουαλία, αν και το δυστύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια της.

Μόλις είχε επιστρέψει μαζί με τους δύο γιους της στο σπίτι, πάρκαρε το αυτοκίνητο και μπήκε στην κουζίνα να ετοιμάσει το γεύμα. Ξαφνικά άκουσε τον οκτάχρονο γιο της Dylan να φωνάζει έντρομος: «Μαμά, το αμάξι τσουλάει!». Η καθηγήτρια έτρεξε έξω και είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με την όπισθεν και αναπτύσσοντας ταχύτητα να παρασύρει τον πεντάχρονο Harry που στεκόταν και κοίταζε.

Το αυτοκίνητο συνετρίβη πάνω στον τοίχο και πια ήταν αργά για το παιδί. Η γυναίκα απλώς διαπίστωσε τον θάνατο του γιου της. Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο Harry παίζοντας έλυσε το χειρόφρενο, ώστε να βρει έτσι φρικτό θάνατο. Όπως υποστηρίζουν ερευνητές και μηχανικοί, καθώς το αυτοκίνητο βρισκόταν σε δρόμο με ελαφρά κλίση και η γυναίκα το είχε αφήσει με πρώτη ταχύτητα, μπλόκαραν τα φρένα του, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει ούτε το χειρόφρενο κι έτσι να συμβεί το τραγικό δυστύχημα.

(The Sun)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook