Το χάρο με τα μάτια του είδε ένα ζευγάρι από την Αρχαία Ολυμπία που επέστρεφε από κοινωνική του υποχρέωση, όταν στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως κοντά στο Λειβαδάκι,

βγήκαν από το δρόμο και κατέληξαν σε χαράδρα. Το σημείο ήταν δύσβατο και το σήμα της κινητής τηλεφωνίας όχι και τόσο ισχυρό. Παρόλα αυτά η σύζυγος ήταν αυτή που κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια, για να τους σώσουν από το σημείο που είχε πέσει το αυτοκίνητό του.

Το ατύχημα συνέβη κατά το σούρουπο, το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν τα όρια Ηλείας – Αρκαδίας κοντά στον ποταμό Ερύμανθο. Το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη χαράδρα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Για αρκετή ώρα έψαχναν παραπλεύρως του δρόμου, όμως το αυτοκίνητο εκεί που είχε πέσει δεν φαινόταν.

Το ζευγάρι καταλαβαίνοντας ότι μπορεί να μην φαίνονται από το δρόμο άρχισαν να κορνάρουν και τελικά εντοπίστηκαν. Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Αρχαίας Ολυμπίας ανέσυραν τραυματισμένους ελαφρά τον άνδρα και τη γυναίκα που διακομίστηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook