Η Όλγα Φαρμάκη ένα μήνα μετά το τραγικό ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στην αδελφή της Γωγώ, σπάει τη σιωπή της και μιλάει στο περιοδικό HELLO! για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι της.

«Ήταν ο χειρότερος μήνας της ζωής μου. Η οικογένειά μου έζησε έναν εφιάλτη. Η προσωπική μου ζωή επηρεάστηκε και δεν μπορώ να το κρύψω» αποκάλυψε η Όλγα Φαρμάκη.(…) Δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά να μιλήσω αλλά θέλω να τονίσω ότι από τη στιγμή που η αδελφή μου είναι καλά, η ζωή συνεχίζεται. Όλα είναι ένα κουβάρι μέσα στο μυαλό μου. Αλλά πιστεύω να βρω την άκρη και να το ξετυλίξω. (…) Αδιαφορώ και ντρέπομαι για όλα τα ψέματα που γράφτηκαν γι΄αυτό που συνέβη στη Γωγώ.»

Η Όλγα Φαρμάκη απαντά με ειλικρίνεια στην ερώτηση αν μπορεί εύκολα να συγχωρήσει ένα λάθος του συντρόφου της. «Μπορώ να συγχωρήσω αλλά θα με τυραννάει μία σκέψη συνέχεια» απάντησε η Όλγα Φαρμάκη ενώ περιγράφει και τη σχέση που έχει με την αδελφή της μετά το τραγικό συμβάν. «Πάντα με την αδελφή μου ήμασταν και είμαστε ένα. Ό,τι είναι αυτή είμαι κι εγώ και ό,τι είμαι εγώ είναι κι αυτή.(…) Αυτό που έγινε μας έδεσε ακόμη πιο πολύ. Μια πολύ δύσκολη κατάσταση σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα στη ζωή σου».

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook