Μετά το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει με 0-1 στο Καυτατζόγλειο την Δόξα Δράμας για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League και πλέον φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας .

Το ματς δεν αξίζει σε μεγάλη κριτική αφού δεν είχε καλό ρυθμό αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη από την Δόξα Δράμας που παρά το γεγονός ότι πάλεψε έδειξε χτυπητές αδυναμίες σε ακόμη ένα παιχνίδι.

«Παραφωνία» της αναμέτρησης στο Καυτατζόγλειο ο διαιτητής Ντίτσος που με τις λανθασμένες αποφάσεις του εις βάρος του ΟΦΗ στο πρώτο του ματς στη Σούπερ Λίγκα απέδειξε ότι δεν κάνει για να σφυρίζει σε υψηλό επίπεδο.

Ο ρέφερι από την Πρέβεζα έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Μάντζιου από τον Βέρτζο μέσα στην περιοχή στο 4΄ η οποία έπρεπε να επισύρει και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Δόξας που ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του.

Το ματς δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΟΦΗ καθώς ο Παπουλής ένιωσε ενόχληση στη γάμπα και αποχώρησε από το ματς στο 10΄ της αναμέτρησης με τον Χόρχε Λόπεθ να μπαίνει στη θέση του. Στο 14΄ από ένα λάθος γύρισμα του Γαλανόπουλου μέσα στην περιοχή παραλίγο να γίνει το 0-1 για την Δόξα όμως ο Κάρολ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Άλλο ένα λάθος αυτή την φορά από τον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας τον Σέρεμετ έμελλε να φέρει την φάση από την οποία ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 30΄ της αναμέτρησης. Ο Σέρεμετ έκανε λάθος υπολογισμό της μπάλας μέσα στην περιοχή του ο Μάντζιος κυνήγησε την φάση έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Ουκάρ στην πρώτη του συμμετοχή με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα με προβολή έκανε το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο το ματς κινήθηκε στην πλήρη μετριότητα με τον ΟΦΗ να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να οπισθοχωρεί και την Δόξα Δράμας να προσπαθήσει περισσότερο με βαθιές σέντρες να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 82΄ όταν το σουτ του Αραβίδη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 92΄ ο Ντίτσος ανακάλυψε κόκκινη κάρτα σε μια φάση όπου ο Αραβίδης έκανε σκληρό φάουλ στον Ζόρντι Λόπεθ που πέφτοντας στο έδαφος βρήκε στην μέση τον επιθετικό της Δόξας Δράμας άθελα του. Ο Ντίτσος που ήταν μακριά από την φάση έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ζόρντι Λόπεθ και ούτε καν κίτρινη κάρτα στον Αραβίδη που θα ήταν η δεύτερη και θα τον έβγαζε εκτός αγώνα στις καθυστερήσεις.

Δόξα Δράμας (Α. Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο (54\’ Τοπούζης), Ρούτσης (69\’ Γκαμπόρ), Κάπελ, Αραβίδης, Κανακούδης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (46\’ Βάντερσον), Στεριανός.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Ουκάρ (84\’ Σουμπίνιο), Βάντο, Γεωργίου, Παπουλής (10\’ λ.τ. Χόρχε Λόπεθ), Σίσιτς (74\’ Μποντόρ), Ζόρντι Λόπεθ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook