Τη γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων απέκτησε και φέτος η γραφική Λίμνη στον Άγιο Νικόλαο. Οι μικροί μας φίλοι που άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς ξεκίνησαν να φτιάχνουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους με τη βοήθεια των οδηγών και των προσκόπων για να διακοσμήσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσική σκόρπισαν τις ζωηρές νότες τους παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μία μοναδική το Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την ευφάνταστη πινελιά που έδωσε το Λούνα Παρκ των προσκόπων απασχολώντας τα παιδιά όλων των ηλικιών με δημιουργικά παιχνίδια.

Στις 5.30 το απόγευμα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης ανάμεσα στο πλήθος των παιδιών και με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων ύμνων ανέβηκε στην εξέδρα, καλωσόρισε όλους τους πολίτες, και τους κάλεσε, όπως είπε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα, τονίζοντας ότι « η σημερινή γιορτή πραγματοποιήθηκε χάρη στις υπηρεσίες του Δήμου, των εθελοντικών ομάδων αλλά και εθελοντών συμπολιτών μας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί δημιούργησαν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για τα παιδιά μας, τα οποία διακαίονται να έχουν ημέρες αγάπης και χαράς.

Εμείς από τη πλευρά μας οφείλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας μέσω του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο αποτελεί σημαντική δράση ιδιαίτερα τούτες τις ημέρες. Είναι καθήκον όλων μας να δίνουμε πάντα ελπίδα και χαρά σε όσους μας έχουν ανάγκη. Εύχομαι να έλθουν καλύτερες ημέρες και να μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!». Αμέσως μετά ο Δήμαρχος πάτησε τον διακόπτη και φωτίστηκε το δένδρο, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ευχόμενος σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Τελετή απονομής επάθλων στους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες ανώμαλου δρόμου (AΟΛ) και στους ιστιοπλοϊκούς Αγώνες του ΙΟΑΝ. Την τελετή παρουσίασαν ο υπεύθυνος στον τομέα του Αθλητισμού από τον ΠΑΟΔΑΝ κ. Γιώργος Ξένος, ο κ. Λευτέρης Ραφαηλάκης από τον ΑΟΛ και ο κ. Νίκος Σιγανός από τον ΙΟΑΝ. Τα έπαθλα των νικητών απένειμαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μανόλης Αικατερινάκης, κ. Μιχάλης Σγουρός, κ. Μιχάλης Μαρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στάθης Βιδάλης και κ. Κωστής Χριστουλάκης καθώς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Δήμος Μεθυμάκης.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κουνενάκης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση της Γιορτής της πόλης και στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ιδιαίτερα ευχαριστεί τον ΠΑΟΔΑΝ, τη ΔΑΕΑΝ, τη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Νικολάου, τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν, τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού, το Γραφείο Τουρισμού, τους Προσκόπους και τους Οδηγούς, την κ. Ελένη Ψαλιδάκη για την εθελοντική εργασία που προσέφερε, τον εθελοντή κ. Γιάννη Κριονόπουλο, τις αρχές και τους φορείς του τόπου μας, τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Κριτσάς, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Ομάδα Διάσωσης, το τραινάκι της χαράς του κ. Χαιρέτη για τη μεταφορά των αθλητών και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook