Και οι τρεις γυναίκες της οικογένειας Middleton ακολούθησαν τη δίαιτα Dukan, σχεδιασμένη από τον γάλλο γιατρό Dr. Pierre Dukan. Την ίδια δίαιτα έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν και οι Jennifer Lopez και Gisele Bundchen. Τώρα ο γιατρός αποκαλύπτει ότι η Kate το έχει παρακάνει.

Πρώτα απ’όλα πιστεύει ότι ούτε η μητέρα της, Carole Middleton χρειαζόταν να χάσει βάρος: «H Carole είναι μια πολύ κομψή και όμορφη γυναίκα. Δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν να αλλάξει. Αλλά ήθελε να είναι τέλεια για τον γάμο».

Όσο για τη Δούκισσα; Μάλλον το παρατράβηξε. «Η Κate έχει χάσει παραπάνω βάρος από όσο πρέπει. Αλλά όταν χάνεις βάρος και είσαι τόσο νέος όσο η  Kate, δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι ήθελε να έχει το σώμα μιας βασίλισσας. Έχετε δει ποτέ παχιά βασίλισσα; Η τελευταία ήταν η Victoria».

http://4.bp.blogspot.com/-KeJy8L1hNyI/TbwBbysvIuI/AAAAAAAABt8/K8yF9QDQyLM/s1600/Royal_Wedding_Reception_Pippa-Middleton.jpg

Όμως η αγαπημένη του είναι η Pippa Middleton. «Μοιάζει με σταρ του Χόλιγουντ. Είναι η καλύτερη από τις τρεις τους. Έχει ένα υπέροχο, γυναικείο σώμα».

Η συγκεκριμένη δίαιτα προκάλεσε τις αντιδράσεις της Βρετανικής Διαιτητικής Ένωσης, που τη χαρακτηρίζει ­«αναποτελεσματική και χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο». Βέβαια, η οικογένεια Middleton είδε αποτελέσματα και με το παραπάνω μάλιστα.

(fashionlove)