Μπορεί ο ΟΦΗ να φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας και να δικαιούται να κάνει όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη μέσω των πλεϊ οφ όμως ο Αναστόπουλος τόνισε ότι «είναι απαγορευτική η λέξη Ευρώπη για εμάς» στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε : «Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Πλέον ο στόχος είναι για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σε καυτή έδρα και με ένα δύσκολο αντίπαλο. Ενώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά πιστεύω ότι το πέναλτι που δεν δόθηκε στα πρώτα 5 λεπτά είναι το δεύτερο πέναλτι που δεν μας δίνεται . Η φάση του πέναλτι ήταν καθοριστική γιατί ο Βέρτζος ήταν τελευταίος παίκτης . Κάναμε όμως το γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Θα μας βοηθήσει η νίκη στη συνέχεια για το δύσκολο έργο που έχουμε την Κυριακή. Να ευχαριστήσω αυτούς τους λιγοστούς φιλάθλους που παρά τις αντίξοες συνθήκες ήταν μαζί μας».

Για τον τραυματισμό του Παπουλή ο Αναστόπουλος τόνισε : «Ο Παπουλής αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση του αύριο\”. 

Για την φάση της αποβολής του Ζ. Λόπεθ ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε : «Είδα δύο παίκτες που έπεσαν κάτω και εν συνεχεία ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα.

Όσο για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΟΦΗ ο Αναστόπουλος για ακόμη μια φορά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους: «Είναι απαγορευτική η λέξη Ευρώπη για εμάς. Εμείς έχουμε σαν στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερο θα είναι . Όταν βάζεις πολλούς στόχους μπορεί να μην πετύχεις κανέναν. Όνειρα που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ούτε καν περνάνε από το μυαλό μας».

Σχολιάζοντας τέλος την Δόξα Δράμας ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε : «Είναι μια ομάδα από νέα παιδιά η Ξάνθη που παλεύουν τα παιχνίδια. Και αυτοί έχουν πρόβλημα σαν και εμάς με όλα αυτά που συνέβησαν το καλοκαίρι και αυτό το γεγονός τους έφερε πίσω. Είναι μια καλή ομάδα που εύχομαι να βρει τον δρόμο της γιατί έχει ιστορία».

«Δεν μπορώ να τους κάνω Μέσι από την μία μέρα στην άλλη»

Στις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας και στην απειρία των περισσοτέρων παικτών από παιχνίδια της Super League απέδωσε ο τεχνικός των «Μαυραετών» Απόστολος Χαραλαμπίδης την νέα ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής των «Μαυραετών» δήλωσε : «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι από ένα δικό μας γκολ σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος δεν μας έκανε ούτε μια φάση . Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτό που κάνουν είναι αφύσικο και σήμερα μέχρι το 94΄καταθέσαν την ψυχή τους. Τα παιδιά είναι άπειρα και θέλουν χρόνο δεν μπορούν από την μια μέρα στην άλλη να κερδίσουν έμπειρες ομάδες. Χαίρομαι που τους είδα μέχρι το 94΄ και τρέχανε . Μας λείπει η ποιότητα αλλά νιώθω πολύ καλά , η ομάδα ανταποκρίνεται παικτικά σε όλα τα ματς αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου».

Όσο για τα σενάρια που τον θέλουν σύντομα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Δρ. απάντησε : «Διαβάζω ότι ο Χαραλαμπίδης παίζει το τελευταίο του χαρτί με τον ΟΦΗ χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και αν νομίζει ότι ο πρόεδρος ότι δεν κάνω θα φύγω από την ομάδα. Δεν μπορείς να τους κάνεις ξαφνικά Μέσι από την μέρα στην άλλη. Με αυτό το υλικό που έχω πιστεύω ότι το δουλεύω πολύ σωστά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Η Δόξα έχει πολύ λαό και αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα να παίζει σε άδειο γήπεδο» .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook