Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με συνολικά εννέα τέρματα η Μικτή ομάδα Νέων του Ηρακλείου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-4 στο Μαρτινέγκο από το αντίστοιχο συγκρότημα των Χανίων για το Ενωσιακό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εκπληκτικό ξεκίνημα και βρέθηκαν στο πρώτο 20λεπτο να προηγούνται με 0-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν στο 10΄ με τον Ντεντάκη και στο 18΄ με κεφαλιά του Τσίτα.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κελάκη και ο Χαλκιαδάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 1-2 για το Ηράκλειο. Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ αλλά το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λουμπάκης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Πετράκη και στην επαναφορά ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Χαραλαμπάκη, για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι Χανιώτες. Ο Χαλκιαδάκης αποδείχθηκε για δεύτερη φορά ψύχραιμος και από τα 11 βήματα έφερε τα παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 2-2.
Το παιχνίδι μετά το 2-2 απέκτησε φρενήρη ρυθμό με πολλές ευκαιρίες και στα δύο «καρέ».

Στο 67’ ο Βρετός εκτέλεσε το κόρνερ ο Χαλκιόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους όμως η κεφαλιά που επεχείρησε κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πετράκη. Ένα λεπτό αργότερα, στο 68’, το Ηράκλειο έφερε το παιχνίδι «τούμπα» με τον Βρετό να κάνει με μακρινό σουτ το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να συνέλθουν και έφτασαν στην ισοφάριση, δέκα λεπτά αργότερα στο 78’, όταν ο Γιουρουκάκης μετά από φάουλ του Χαραλαμπάκη και κεφαλιά πάσα του Τσίτα, έκανε το 3-3 και έφερε το ματς στα ίσα.

Όμως η Μικτή ομάδα της ΕΠΣΗ Δπήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Σκουλούδη να κάνει το 4-3 με την ομάδα των Χανίων να διαμαρτύρεται και για αυτή την φάση αφού θεωρούν πως δεν υπήρχε φάουλ πάνω στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλείου, φάση από την οποία προήλθε το τέρμα των γηπεδούχων. Στο 90ο λεπτό ο Χαλκιαδάκης έστρωσε στον Σκουλούδη, εκείνος πλάσαρε, ο Πετράκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χαλκιαδάκης βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ, σημειώνοντας το 5-3. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της ΕΠΣΧανίων ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ντεντάκη, να διαμορφώνει το τελικό 5-4.

Ηράκλειο (Θοδωρής Μπαρταβατζής): Φραγκουλάκης, Χουρδάκης, Λυδάκης, Λουμπάκης, Καρβελάς, Ξημεράκης, Τσομπανάκης (71’ Σκουλούδης), Κουράκης (86’ Χατζηπαυλής), Χαλκιαδάκης, Χριστάκης (57’ Βρεττός), Μηλιωτάκης.

Χανιά (Β. Πρόκος – Γ. Μηνάς): Πετράκης, Κελάκης (35’ Γιουρουκάκης), Βαϊγκούσης, Πετεράκης (46’ Κοκονάκης), Χαραλαμπάκης, Μαράκης, Ντεντάκης, Καραταράκης (70’ λ.τ. Τερεζάκης), Τσίτας, Τζαγκαράκης, Νικολακάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook