Στον παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα optimist και laser που θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι Ηρακλείου θα συμμετάσχει το προσεχές σαββατοκύριακο (10 και 11 Δεκεμβρίου), η ιστιοπλοϊκή ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 

Πρόκειται για την τέταρτη στη σειρά αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος, καθώς είχαν προϋπάρξει οι συμμετοχές σε άλλους τρεις παρόμοιους διασυλλογικούς αγώνες, όπου τα δείγματα γραφής για τη χανιώτικη ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά. 

Σύμφωνα με τον προπονητή ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Χανίων, Αλέξανδρο Μάντογλου, στόχος και σε αυτούς τους αγώνες, είναι οι όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις, καθώς θεωρεί ότι τα παιδιά βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση. 

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι 6μελής και αποτελείται από τους εξής αθλητές: Χρήστο Περβολαράκη, Μάριο Χατζηδάκη, Απόστολο Αποστολίδη, Νικόλαο Πνευματικάτο, Γιώργο Κότσαρη και Γιάννη Κουτσούδη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκάφη θα μεταφερθούν με την φροντίδα της εταιρείας «Μύλοι Κρήτης Α.Ε.», η οποία στηρίζει ποικιλότροπα την ομάδα και για το λόγω αυτό, το Δ.Σ. του Ομίλου, την ευχαριστεί θερμά. 

Συνοδός της αποστολής θα είναι η Natalia Francis. 

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook