Το εγκώμιο του Εργοτέλη έπλεξε για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Αλεξόπουλος ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά

Για τον Εργοτέλη


 “Αυτό που ζούμε στον Εργοτέλη είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα με υγεία που πρεσβεύει και υπηρετεί τον αθλητισμό. Η ομάδα πηγαίνει για το καλύτερο και δεν έχει φέτος το άγχος της παραμονής που είχε κάθε χρόνο. Η ομάδα του Εργοτέλη είναι παράδειγμα λειτουργίας προς όλες τις άλλες και αντικείμενο συζήτησης μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών. Δεν το λέω επειδή ανήκω στην ομάδα, αλλά επειδή το ζω από κοντά. Σου προσφέρει υγεία και ασφάλεια σαν ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεσαι σ\’ αυτή την ομάδα. Είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα που είναι λιγοστός ο κόσμος στις εξέδρες, αλλά πιστεύω πως με την πορεία που κάνουμε θα έχουμε περισσότερο κόσμο τα επόμενα χρόνια”.

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

 “Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. Έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό οι ομάδες, καλή εικόνα, και θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Στα ντέρμπι καμία ομάδα δεν έχει τον πρώτο λόγο. Είναι ματς για μεγάλους ποδοσφαιριστές. Έχουν παίκτες με μεγάλες προσωπικότητες και γεννημένους νικητές που περιμένουν αυτά τα παιχνίδια πως και πως”.

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα 

 “Δεν είναι πάρα πολύ καλό ότι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος απέχει πάνω από 20 βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Όμως δεν είναι όπως παλιά που είχαμε πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, που ήταν οι μικρές και οι μεγάλες ομάδες. Έχουν ξεχωρίσει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες κάθε αγωνιστική εναλλάσσονται στη βαθμολογία. Αυτό είναι ενδιαφέρον για τον φίλαθλο κόσμο”.

Για τους τραυματισμούς που του έτυχαν


“Ευλογία για έναν αθλητή είναι να έχει την υγεία του. Είναι το σημαντικότερο. Οι τραυματισμοί σε κουράζουν ψυχολογικά. Ένας υγιής αθλητής έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει καριέρα σε σχέση μ\’ έναν άλλον που ταλαιπωρείται. Εύκολη λύση είναι να πεις τα παρατάω. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία, την ψυχοσύνθεση, το επίπεδο και το περιβάλλον που περικλείει κάθε αθλητή. Πρέπει κάποιος να τον ωθήσει για να γυρίσει δυνατός. Στη ζωή πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ότι σου συμβεί”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook