Απόλυτα ικανοποιημένος από την επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα του ΟΦΗ μετά από αρκετό καιρό που συνδυάστηκε και με ένα προσωπικό του γκολ όπου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του , εμφανίστηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κρητικής ομάδας Κένταλ Ουκάρ στη νίκη επί της Δόξας Δράμας.

Ο Γάλλος μέσος του ΟΦΗ μίλησε αποκλειστικά στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από την Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του απόδοση όσο και της ομάδας του , ενώ τοποθετήθηκε και για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ουκάρ παραδέχθηκε ότι ο ΟΦΗ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο Καυτατζόγλειο αλλά αυτό που μετράει όπως τόνισε είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κένταλ Ουκάρ στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 :

Για τη σημασία της νίκης επί της Δόξας Δράμας :
«Ήταν μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας. Δεν παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τον ίδιο και το γεγονός ότι σκόραρε στην δεύτερη συμμετοχή του με τον ΟΦΗ στη Super League :

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που σκόραρα αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη. Είναι αλήθεια ότι είχα να παίξω πολλά παιχνίδια αλλά είμαι ευχαριστημένος που σκόραρα. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει όπως και στο Champions League και για τους παίκτες και για την ομάδα . Ο προπονητής μου είπε ότι θα μου δώσει την ευκαιρία με την Δόξα Δράμας. Μου την έδωσε άρπαξα την ευκαιρία και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια»
Για την δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο :

«Θα πάμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια γιατί προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι και στο ματς του Αγρινίου».

«Τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα»

Δηλώσεις έκανε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 και ο Άρης Γαλανόπουλος που τόνισε ότι : «Η ουσία είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το ότι πάω καλά εγώ δεν το βλέπω προσωπικά καθώς όλη η ομάδα πάει πολύ καλά σαν σύνολο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Αυτό πλέον σκεφτόμαστε και πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναφορικά με την πολύ καλή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ο δεξιός οπισθοφύλακας της κρητικής ομάδας επισήμανε :
«Η 5η θέση είναι απόρροια της πολύ καλής πορείας της ομάδας , όμως τα μυαλά μας δεν παίρνουν αέρα συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι προσπαθώντας για το καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook