Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 8/12/2011 στο Δήμο Αγίου Νικολάου με θέμα την έναρξη των επικείμενων εργασιών για το εγκεκριμένο έργο της «Αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου» .

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης, η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μαρία Στεφανάκη, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κερούλης Μιχάλης, κ. Νίκος Αφορδακός και κ. Σγουρός Μιχάλης, οι πρόεδροι των Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χριστουλάκης Κωστής και κ. Μιχάλης Μαρής, ο Δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κοζυράκης, ο υπάλληλος της Τ.Υ. κ. Γιάννης Παπαγιάννης καθώς και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Βασίλης Χατζηδάκης.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που άπτονται του ζητήματος των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας που θα πάρει η Διεύθυνση τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ο εργολάβος, στο χώρο του σχολείου προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των παιδιών κατά τη διάρκεια των εργασιών οι οποίες όπως αναφέρθηκε πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2012.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook