Η ήττα –και- από το Ρουφ επιβεβαίωσε τα χειρότερα σενάρια καθώς ο ΑΟΧ δεν κατάφερε στη τελευταία δύσκολη τετράδα αγώνων (με Ηρακλή, Παναχαϊκή, Ρουφ εκτός και Κόρινθο εντός) να τσιμπήσει ούτε ένα βαθμό. Αναπόφευκτα το βαθμολογικό μαξιλαράκι που είχε πριν ξεκινήσει η σειρά αυτών των αγώνων έναντι της γραμμής του υποβιβασμού, χάθηκε και η κούρσα για τη σωτηρία ξεκινάει και πάλι σχεδόν από το μηδέν.
Εκτός όμως από τη βαθμολογική ανομβρία οι απανωτές ήττες πλήγωσαν και τη ψυχολογία της ομάδας η οποία πλέον βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και λόγω των εξωαγωνιστικών θεμάτων που συντηρούνται το τελευταίο διάστημα, αλλά και των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Το θετικό μέσα σε όλα αυτά είναι ότι τη Κυριακή ο ΑΟΧ έχει ρεπό (θα πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στην Αγ. Παρασκευή) και παράλληλα την ευκαιρία να ηρεμήσει να ανασυνταχθεί και να μαζέψει τις δυνάμεις του ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του αρχικά με Απόλλωνα και κυρίως με Χερσόνησο σε τρεις βδομάδες.
Άλλωστε όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα το κρητικό ντέρμπι θα κρίνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό το μέλλον και των δυο ομάδων στη fl2.

Το ευχάριστο για τον Προμπονά είναι ότι στο ματς με την Αγ.Παρασκευή θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Βουρβαχάκης και Αντωνόπουλος που στο Ρουφ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, ενώ Τεπετός και Ιασωνίδης θα εκτίσουν στο ίδιο ματς την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του. Την δεύτερη (αφού αμφότεροι έχουν συμπληρώσει επτά κάρτες) θα την εκτίσουν στο ματς με τον Απόλλων στη Ριζούπολη.

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του ΑΟΧ ενόψει Απόλλων θα ξεκινήσει τη Τετάρτη με διπλή προπόνηση, αφού σήμερα η ομάδα είχε ρεπό. Άλλωστε το βράδυ επιστρέφει στα Χανιά και ο Γιώργος Προμπονάς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό και αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο (αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με το Ρουφ).

Πρόθεση του τεχνικού του ΑΟΧ είναι να κλειστεί φιλικό παιχνίδι για το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Κρουσώνα που είναι η ομάδα που έχει ρεπό από το περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook