Για την απόλυση του συνεργάτη του στο «Fab5», Ηλία Ψινάκη, μίλησε τηλεφωνικά στην «Πρωινή Μελέτη», ο Γιώργος Μέρλος.

«Το πώς το έμαθε ή το πώς έγινε η πιστοποίηση του \”φεύγω\” ή \”με φεύγουνε\”, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι υπήρχε στον αέρα. Μην κοιτάς που εγώ απαντούσα, γιατί είμαι πάντα αυτής της καλής διάθεσης- ότι ξεκινήσαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν μας φώναξαν και μας είπαν το κόνσεπτ της εκπομπής, ο καθένας το εισέπραξε με τον δικό του τρόπο. Φαίνεται πως έτσι όπως πίστεψε ο Ηλίας ότι θα είναι το κόνσεπτ και όπως η παραγωγή του το έδειξε, δεν συνέπεσαν αυτά που εξαργύρωσαν από αυτό που είδαν. Πιστεύω ότι δεν υπήρξαν ακρότητες (…). Τέλος πάντων, έχουμε αναλάβει μια υποχρέωση, είμαστε εκεί και κατά τη γνώμη τη δική μου- επειδή είμαι και λίγο στρατιώτης σε αυτά- οφείλω να την τελειώσω με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ και να προσπαθήσω να κάνω αυτή την ψυχαγωγική εκπομπή όσο καλύτερα γίνεται» είπε ο γνωστός αρχιτέκτονας.

\"http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_62527d08ba136fcc4706b67cf173b171.jpg\"

«Ο Ηλίας Ψινάκης είχε δηλώσει παλαιότερα πως αν φύγει εκείνος από την εκπομπή, θα σε πάρει μαζί του» του είπε αμέσως μετά η δημοσιογράφος. «Εγώ έχω συμβόλαιο με την παραγωγή. Δεν έχω ιδιαίτερες αντιπαραθέσεις με το κανάλι. Κάνω αυτό που κάνω, πάω εκεί, είμαι στρατιώτης και διασκεδάζω. Αν είχα κάποια αντίρρηση ως προς το όλο θέμα, θα συζητιόταν σε μια ενδεχόμενη προσεχή εκπομπή» κατέληξε.

Τρύφωνας Σαμαράς

\"http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_fdfef43215a1f23db305a1faae0d16b7.jpg\"

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό ΑΝΤ1»,  το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός κομμωτής σχολίασε την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη, από την εκπομπή “Fab5”.

«Εγώ συμμετέχω σε μια παραγωγή που περνάω πολύ ωραία και δεν έχω κανένα παράπονο» δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τον 53χρονο μάνατζερ, και διαβεβαίωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως συνεχίσαμε το 8ο επεισόδιο, χωρίς τον Ηλία».

Όταν ρωτήθηκε από τους οικοδεσπότες της εκπομπής, αν ο Ηλίας Ψινάκης είχε δείξει σημάδια ότι είναι δυσαρεστημένος με την εκπομπή, δήλωσε: «Μερικές φορές δεν του άρεσαν κάποια πράγματα, μας είχε πει ότι θα βγει να κάνει δηλώσεις, αλλά εγώ δεν συμφωνούσα. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή, πρέπει να την προστατεύεις. Αν δεν σ’ αρέσει γιατί συμμετέχεις; Άλλωστε, μια εκπομπή \”φτιάχνει\” στην πορεία, δεν μπορείς από την αρχή να τα πηγαίνεις καλά».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε πως πλέον θα είναι “Fab4” και πως ενώ ο Ηλίας Ψινάκης είχε δηλώσει πως αν φύγει θα πάρει μαζί του και τον Γιώργο Μέρλο, ξεκαθάρισε: «Παρέμεινε ο Μέρλος, είναι ένας ώριμος άνθρωπος, έχει τον δικό του χαρακήρα». Δεν έκρυψε βέβαια, πως ο Ηλίας Ψινάκης μπορεί να αλλάξει γνώμη:«Πρέπει όλα να τα περιμένουμε, αφού μιλάμε για τον Ηλία».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook