Ο χωρισμός της με τον Ορέστη Τζιόβα πολυσυζητήθηκε και συνεχίζει ακόμη να συζητιέται. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη που δήλωσε ότι δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα, ότι αισθάνεται καχυποψία ακόμα και απέναντι στο πρόσωπό της, ενώ μίλησε και για την ενόχλησή της για τις φωτογραφίες paparazzi σε τρυφερές στιγμές της.

Η Κατερίνα δε διστάζει νε πει ότι αισθάνεται καχυποψία απέναντι στο πρόσωπό της: «Γενικά αισθάνομαι καχυποψία απέναντι στο πρόσωπό μου. Μερικές φορές την αισθάνομαι και από τον κόσμο. Για παράδειγμα σε αυτές τις συναυλίες, ενώ κατά την εκφώνηση των ονομάτων των άλλων τραγουδιστών το χειροκρότημα ήταν θερμό, όταν ακούστηκε το όνομά μου, χειροκρότησαν πιο χλιαρά. Η κατάσταση, προς μεγάλη μου χαρά, άλλαξε μόλις ερμήνευσα το πρώτο τραγούδι. Ξέρω πως από μένα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερος κόπος για να πείσω».
 
 

«Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που με προσεγγίζουν για να με γλείψουν, κι εγώ δεν μπορώ και δε θέλω να ανήκω σε κανενός την αυλή. Κι αυτό πληρώνω», συνεχίζει η Κατερίνα.

Τέλος. η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι ενοχλήθηκε πάρα πολύ που την φωτογράφησαν σε τρυφερές της στιγμές: «Είναι παραβίαση και μου συμβαίνει πολλά χρόνια αυτό. Και είναι σαν βιασμός πραγματικά! Είναι πολύ διαφορετικό από το να πηγαίνεις σε κάποιο κοσμικό γεγονός, όπου ξέρεις ότι υπάρχουν φωτογράφοι και θα σε φωτογραφίσουν. Επίσης κάποιοι ειδοποιούν paparazzi για να τους δώσουν το αποκλειστικό. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Από την άλλη δεν είμαι και άνθρωπος που θα κλειστό σπίτι μου για να μην με πετύχουν οι paparazzi».

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/DECEMBER11/8-12/resized/papoutsaki1_h_633_451.jpg