Μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης το Δ.Σ. της Football League-Football League 2 αποφάσισε να καταργήσει το σύστημα των πλέι-άουτ στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, με αποτέλεσμα να υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα Νέων της Football League, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18/12.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

« Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Έναρξη του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE Νέων ΟΠΑΠ 18 Δεκεμβρίου 2011.  Το  πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.  Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011. Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ορίστηκε ο κ. Ν. Σαλευρής.

Τροποποιείται το άρθρο 8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της  FOOTBALL LEAGUE, καταργείται η διεξαγωγή των play out.

 Ομάδες που υποβιβάζονται βαθμολογικά δεν δύναται να παραμείνουν στην κατηγορία καταλαμβάνοντας θέση ομάδας ή ομάδων που τιμωρούνται με αποφάσεις των Πειθαρχικών Οργάνων με ποινή υποβιβασμού».

Επίσης στο Δ.Σ. πάρθηκαν και οι παρακάτω αποφάσεις:

«Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση τη Δευτέρα 12.12.2011  και ώρα 12:00 με δικηγόρους που ασχολούνται  με  τα αθλητικά θέματα προκειμένου να ορισθούν  κανόνες δεοντολογίας και λύσεις για τα προβλήματα που σχετίζονται με τους ποδοσφαιριστές.   

 Μείωση 25% του ετήσιου προϋπολογισμού.

Σύσταση Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελούμενη από τους κ.κ. Αλ. Κούγια,  Πέτρο Θεοδωρίδη, Στ. Σφακιανάκη, Ν. Σαλευρή και Ευαγγ. Ασλανίδη.

Υπεύθυνος Οικονομικών ορίστηκε το μέλος του Δ.Σ. κ. Θ. Σαββάκης.

Επίσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση διεξήχθη ψηφοφορία  για την  εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου.  Α΄ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Π. Θεοδωρίδης και Β΄ ο κ. Στ. Σφακιανάκης». 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook