Στο κατώφλι των 30 της χρόνων η Έλενα Παπαρίζου δείχνει να έχει λύσει όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν της και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Το περιοδικό PEOPLE παρουσιάζει για πρώτη φορά όλα όσα θα περιέχει το βιβλίο που ετοιμάζει. Τους τελευταίους μήνες, η Έλενα Παπαρίζου προετοιμάζει με τους στενότερους συνεργάτες της ένα coffee table book, 80 σελίδων, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012. Μέσα σε αυτό το βιβλίο η Έλενα θα θυμηθεί όλες εκείνες τις στιγμές της πορείας της από το 2003 έως και το 2011 που δεν θα ξεχάσει ποτέ και θα συνοδεύονται με σχόλια γραμμένα από την ίδια, όπου και θα αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για ανθρώπους με τους οποίους έχει μοιραστεί σημαντικές στιγμές.

http://www.real.gr/filescalendar/2011/December/img440.jpgΗ Έλενα Παπαρίζου, μιλώντας με ειλικρίνεια και χωρίς κόμπλεξ στον Πάνο Κοκκίνη, είπε για τον τρόπο ζωής της: «Μπορεί να είμαι η Παπαρίζου, να είμαι καλλιτέχνιδα και να πιστεύουν όλοι ότι ζω ένα όνειρο, αλλά η Έλενα στην καθημερινότητά της συναναστρέφεται με απλούς ανθρώπους. Δεν κάνω παρέα μόνο με την Άννα Βίσση, τη Δέσποινα Βανδή ή τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι θείες μου είναι ακόμη πάνω στα χωριά, έξω από την Καρδίτσα. Αυτοί είναι οι συγγενείς μου και αυτοί είναι η οικογένειά μου. Και είμαι πολύ περήφανη για αυτές!»

Η Έλενα Παπαρίζου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σον πρώην σύντροφό της, Τόνι Μαυρίδη: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε μέρα. Κάτι που το ξέρω, γιατί κι εγώ έχω αλλάξει από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Έχω αναθεωρήσει τη ζωή μου, έχω βάλει άλλες αξίες. Προτεραιότητα έχει η υγεία, μετά η αγάπη και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Γενικότερα, μοιάζω πολύ στον πατέρα μου στο χαρακτήρα. Δεν μπορώ καθόλου την καταπίεση. Με το που τη νιώσω, σκάω. Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να μου κάνεις είναι να μου λες ψέματα και να με καταπιέζεις. Κάτι που το έχω υποστεί. Αλλά όχι από τη σχέση μου, γενικότερα. Για αυτό σου λέω, όταν βάζω “Χ”, βάζω “Χ”. Αυτά που με έχουν ενοχλήσει τα ξέρει μόνο ο Τόνι. Και μέχρι εκεί πρέπει να φτάνει. Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο. Όταν ανακατεύονται πολλοί, οι σχέσεις χαλάνε».