Σοκαρισμένη η Βρετανία παρακολουθεί τη δίκη του πατέρα δολοφόνου που όχι μόνο σκότωσε εν ψυχρώ τα δύο ανήλικα παιδιά του, αλλά πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του και της είπε να πάει να μαζέψει τα πτώματά τους.

Το έγκλημα έγινε στις 12 Φεβρουαρίου, όταν ο αφρικανικής καταγωγής 62χρονος Τζιν Φράνσις Σέι θέλησε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, την 44χρονη Αντζούα. Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου της 12ης Φεβρουαρίου και ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους (η 8χρονη Ρεγγίνα και ο 10χρονος Ρον) βρίσκονταν στο σπίτι μαζί του, ο Τζιν τα έπιασε και τους έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Daily Mail o Τζιν θόλωσε επειδή πληροφορήθηκε ότι θα του έκαναν έξωση από το διαμέρισμά του, ενώ έξι μήνες πριν η γυναίκα του τον είχε διώξει από το σπίτι τους.

Ο Τζιν αφού σκότωσε τα δύο παιδιά τα άφησε να κείτονται νεκρά στο πάτωμα και τηλεφώνησε πρώτα στην αστυνομία και μετά στη γυναίκα του και της είπε «Σκότωσα τα παιδιά σου» μετά ξαναπήρε τις Αρχές και έκανε και ένα δεύτερο τηλεφώνημα στη γυναίκα του και της είπε «Έλα να μαζέψεις τα πτώματά τους».

Χθες ο Τζιν ομολόγησε τις πράξεις του και αναμένεται να του ανακοινωθεί η ποινή του την ερχόμενη Δευτέρα.

\"Regina
\"Rolls

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook