Η 57χρονη Carol Manley καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της όταν… ένα τεράστιο κομμάτι τσιμέντου βάρους 20 κιλών έπεσε πάνω στο παρμπρίζ και την τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο πρόσωπο!

Οι γιατροί που την ανέλαβαν αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν μέσα στο πρόσωπό της 4 πλάκες τιτανίου για να «ανακατασκευάσουν» τα διαλυμένα ζυγωματικά της!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

\"\"

\"\"

Ο άντρας της, σοκαρισμένος ακόμη από το περιστατικό, λέει ότι αν είχε πέσει 15 εκατοστά πιο δίπλα, τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα οργάνωνε την κηδεία της συζύγου του! Ο ίδιος, επαγγελματίας οδηγός νταλίκας, γλύτωσε με μικρές γρατσουνιές στο πρόσωπο.

\"\"

Το περιστατικό συνέβη κάτω από τη γέφυρα West Hanningfield Bridge στο Galleywood του Essex την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, ενώ λίγα χιλιόμετρα μακριά στο ίδιο τμήμα του δρόμου 40 λεπτά νωρίτερα άγνωστοι είχαν πετάξει επίσης μια μεγάλη πέτρα σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

\"\"

\"\"

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες, οι οποίες ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

\"\"\"\"

Η Carol, μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά 11 εγγονιών, υπέστη κάταγμα οφθαλμικής κόγχης, έσπασε η μύτη της και τα πλευρά της και υποφέρει και από τραυματισμούς στα εσωτερικά της όργανα.

Η αστυνομία ερευνά τα δύο περιστατικά και θεωρεί και τις δύο επιθέσεις ως απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook