Παράταση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου πήρε η λειτουργία του συνδέσμου των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ «Snakes».

Η σχετική άδεια λειτουργίας που είχε από την Αστυνομία ο Σύνδεσμος έληγε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και κανονικά από την στιγμή που ο εν λόγω σύνδεσμος δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από την ΠΑΕ θα έπρεπε να βάλει «λουκέτο» βάση και των υποδείξεων της Αστυνομίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ όμως μέσω του Αντώνη Κουτάντου που είναι υπεύθυνος για τις σχέσεις της ΠΑΕ με τους οργανωμένους συνδέσμους και τους φιλάθλους της ομάδας επικοινώνησε την Παρασκευή τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας που χειρίζεται το θέμα τον κ. Βισκαδούρο και εξασφάλισε μια παράταση της άδειας λειτουργία των «Snakes» μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει η ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσει στην αναγνώριση των «Snakes» υπό την μορφή Λέσχης πλέον βάσει και του νέου νομοθετικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία των οργανωμένων συνδέσμων στην Ελλάδα.

Από την ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει η αναγνώριση του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών της ομάδας και το θέμα το χειρίζεται ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ κ. Μιχαλόπουλος. , ενώ ανάλογες κινήσεις για να δοθεί η σχετική άδεια γίνονται και από τον νομικό εκπρόσωπο που έχει ορίσει το διοικητικό συμβούλιο των «Snakes».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook