\”Λουκέτο\” μπαίνει για άλλη μια φορά στο Κολυμβητήριο Χανίων το οποίο είναι αναγκασμένο να αναστείλει – και πάλι – την λειτουργία όλων των τμημάτων του καθώς….τελείωσε το πετρέλαιο (που είχε προμηθευτεί με πίστωση) για την θέρμανση των νερών στις πισίνες και ακόμη δεν έχουν σταλεί πιστώσεις απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού !!!

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης \”η απόφαση ελήφθη λόγω μη έλευσης προυπολογισμού απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Δεν υπάρχουν χρήματα και το πετρέλαιο το οποίο πήραμε την προηγούμενη φορά επι πιστώσει, τελείωσε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε πετρέλαιο. Δεν υπάρχουν κονδύλια, δεν μας έχουν έρθει χρήματα οπότε αναγκαζόμαστε να κλείσουμε την πισίνα…\”

ΟΙ επιπτώσεις για την πολλοστή – στους τελευταίους μήνες – αναστολή της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Χανίων είναι δραματικές και για τον Χανιώτικο αθλητισμό αλλά και για τα εκατοντάδες Χανιωτόπουλα που ασχολούνται δημιουργικά στις πισίνες του Κολυμβητηρίου στην Νέα Χώρα.

\”Θα ταλαιπωρηθεί ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας των Χανίων που έχει σχέση με το Κολυμβητήριο και θα δημιουργηθούν προβλήματα και στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Πόλο και στα αθλητικά τμήματα της κολύμβησης καθώς και στον μαζικό αθλητισμό\” τονίζει ο κ.Μανουδάκης.

Το μόνο που μπορεί να γίνει, σύμφωνα με τον ίδιον, είναι σύσσωμη η Χανιώτικη κοινωνία να πιέσει την ΓΓΑ στην Αθήνα έτσι ώστε να \”ξεμπλοκαριστεί το θέμα του προυπολογισμού και να πάρουμε όσο το δυνατόν συντομώτερα τα χρήματα\”.

Να σημειωθεί πως το ερχόμενο Σάββατο ο πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων κ.Μανουδάκης θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον ΓΓΑ κ.Μπιτζαξή προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook