Σαφείς αιχμές για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του στα τελευταία ματς από την διαιτησία άφησε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης στο καθιερωμένο μήνυμα που στέλνει πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του.

Ο «ισχυρός» άνδρας των «κιτρινόμαυρων» έκανε λόγω για εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο της ομάδας τα οποία όμως όπως αναφέρει ο Εργοτέλης θα καταφέρει να συντρίψει αυτούς που τα τοποθετούν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Απόστολου Παπουτσάκη εν όψει της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας :

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η φετινή προσπάθειά μας για την υπέρβαση θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Είχαμε και έχουμε, ωστόσο, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στην ενότητα που αποπνέει ο σύλλογος που αγαπάμε και υπηρετούμε. Εκτός από τις αναμενόμενες δυσκολίες, όμως, προέκυψαν και άλλες.

Εμπόδια που κάποιοι τοποθετούν συνεχώς στο δρόμο μας. Εμπόδια που δυστυχώς μας έχουν κοστίσει βαθμούς και τη δυνατότητα να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν πρόκειται, βέβαια, να κάνουμε σε κανέναν τη «χάρη» και να απογοητευτούμε ή να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια.

Μπορεί να έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να μας πλήξουν βαθμολογικά, αλλά δεν πρόκειται να καταφέρουν ποτέ να πλήξουν την ενότητα, τη μαχητικότητα, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια ενός ανεξάρτητου οργανισμού που λέγεται Εργοτέλης.

Να ξέρουν άπαντες ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι όχι μόνο θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια, αλλά θα συντρίψουμε και εκείνους που τα τοποθετούν.

Κοιτάζουμε μπροστά και προσβλέπουμε σε ένα νέο νικηφόρο ξεκίνημα αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι. Το Παγκρήτιο είναι το μεγάλο μας "όπλο". Ας το αποδείξουμε και πάλι όλοι μαζί την Κυριακή για να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα».